Swarovski Kristályvilág és Innsbruck - 21 990 Ft. helyett 12 990 Ft.
2015. október 9-11-ig

Figyelem! A Kristályvilág e-mailt küldött a jegyár változásról! 11 Euro helyett 15 Euro/fő lett!

Hagyd, hogy elvarázsoljon! Swarovski Kristályvilág kedvezményes vásárlási lehetőséggel és városlátogatás Innsbruckban, a tiroli fővárosban - non stop buszos kirándulás

 

Indulás 2015 október 9-én 22:00-kor Budapestről a Hősök teréről (Műcsarnok oldalában lévő nagy buszparkoló)

További felszállási lehetőségek: Mosonmagyaróvár, Győr

Éjszaka utazás, utunk a lélegzetelállító, festői alpesi tájakon vezet, a reggeli órákban érkezünk meg Wattensbe, a pezsgő Swarovski Kristályvilágba. (Kristályvilág előtt rövid felfrissülés kulturált mosdókban)

 

A kristályok élménygazdag bemutatása érdekében Swarovski, az osztrák vállalkozó 1955-ben – a cég 100 éves évfordulójának tiszteletére – létrehozta a Wattensben található Swarovski Kristályvilágot.

Egy vizet okádó botanikus óriás vigyázza az André Heller által megálmodott kristályvilág bejáratát, ahol a látogatókat egy fantasztikusan csillogó kiállítás bűvöli el. Az említett, André Heller által tervezett varázslatos több kamrából álló világban neves nemzetközi művészek alkotásai ragyognak, a kristályok csillogó színei és formái összeolvadnak egymással, és csodálatos kaleidoszkópot alkotnak az illatok és hangok világával. Ahogyan a kristály a változás és az átváltozás ősi szimbóluma, úgy váltják egymást a kristályok különböző világai: bővülnek, átalakulnak, új teret teremtve az álmoknak, varázslatos világot kínálva a szürke hétköznapoktól menekülni vágyóknak. A kristály univerzum felfedezése egyedülálló élmény mindenki számára. Itt kap helyet a világ legnagyobb kristálya is.

Az „óriás” belsejében további csodavilágok várják a látogatókat: a világ legnagyobb – és legegyedibb dizájnjával ellátott – Swarovski boltja – a Crystal Stage, ahol a csoportunk részeként a csoportos jegy felmutatásával jelentős kedvezménnyel vásárolhatsz a csillogó Swarovski termékekből (fülbevalók, medálok, ékszerek, gyűrűk, kulcstartók, ajándéktárgyak és egyéb exclusive termékek a legkedvezőbb áron). Hozd el és/vagy vásárolj Kedvesednek Swarovskit, hogy kifejezd, mennyire szereted. Minden megvásárolt terméket bónuszként különleges csomagolásban kapsz meg. Ezen kívül vár Rád egy kávézó, amelyben a DO & CO International ínyenc ételekkel és italokkal várja vendégeit, valamint egy mesebeli park, labirintussal.

 

A kristály univerzumot elhagyva, az Alpok egyik legszebb városába, a közeli Innsbruckba indulunk, a hatalmas hegyek között fekvő tiroli fővárosban. Szabadprogram keretében megtekintjük Innsbruck híres sugárútján a Maria Theresien-Strasse több barokk és rokokó emlékművét, a Diadalívet, az Anna-oszlopot, a város legszebb utcáját, a Herzong-Friedrich-Strasét, Várostornyot, a híres Aranytetőt és az Inn folyót. Lehetősége lesz mindenkinek egyénileg felderítenie a várost, megvásárolni a kiváló ausztriai csokoládékülönlegességeket, és elfogyasztani egy helyi ételt, meginni egy cappuccinot.

Az késő délutáni órákban hazaindulás, hazaérkezés a hajnali órákban.

Ár tartalmazza: utazást busszal, csoportvezetőt (idegenvezetés nem lesz), adót, Áfát.

Ár nem tartalmazza: belépőt a Kristály-világba - kb. 11 Euro/fő (kérjük pontosan hozni)   -  Változás! A Kristályvilág emelt a belépőjegyeken: 15 Euro/fő

A változás jogát fenntartjuk! Min. létszám 35 fő.