2022-es program még feltöltés alatt

Szilveszterezz az albán tengerparton - fergeteges bulival

 
2022. december 28-től 2022. január 2-ig (6 nap/ 4 éj)
 
79 990 Ft
 
Töltse a 2022-es év végét és az új év kezdetét az albán Grand Blue Fafa Resort and Spa-ban, közvetlenül a homokos Golem Beachen és búcsúztassa az évet egy fergeteges albán szilveszteri bulival.
Program:
 
1-2. nap:
Utazás Albániába - 5 csillagos hotelünk elfoglalása - pihenés
 

A csoport december 28-én indul Budapestről 19:00-kor az Üllői út 110. - OMV Benzinkút elől a Népliget oldalától buszunkkal. :), majd utána lehet csatlakozni Kecskeméten és Szegeden is.

Az autóbuszon már megkezdjük a szilveszteri hangolódást és pezsgőzést. :) 1 pohár pezsgő ajándék mindenkinek.

A forgalom függvényében kora délutáni órákban érkezünk az 5 csillagos, medencés hotelünkbe, a Grand Blue Fafa Resort and Spa-ba, ami közvetlenül a homokos tengerparton helyezkedik el Golem Beachen. Itt fogjuk eltölteni a következő napokat és ez a csodás hely szolgál a szilveszti bulinak is. Szobakiosztás 14:00-tól lesz. Ha előbb megérkezünk, akkor addig megismerkedünk a hatalmas komplexummal és ihatunk egy finom koktélt, sört vagy kávét a hotel tengerparti bárjában.

Elhelyezés deluxe két- vagy három ágyas szobákban. Minden szobához tartozik törölköző, hajszárító, légkondi, tv, hűtő.

Szobakiosztás után mindenki relaxálhat kedve szerint a szobában, vagy akár a medence parton, wellnessben vagy a tengerparton és kipihenheti az út fáradalmait. Este a hotelben svédasztalos vacsorával zárjuk a napot.

(Kérnénk, hogy aki speciális étrenden van, az jelezze nekünk foglaláskor)

 
3. nap:
Tirana
 
Bőséges reggeli után indulunk autóbuszunkkal Tiranába, ami egy igazán sok látnivalót kínáló város és az elmúlt pár évben nagyon izgalmas hangulatot alakítottak ki. Érzésre kelet és nyugat között helyezkedik el. Elsőként egy közös pár órás városnézésre indulunk, és a 2016-ban átadott, Tirana belvárosa alatt húzódó BunkArt 2 atombunker meglátogatásával kezdünk (belépő kb 5 Euro). Magát a bunkert atombiztosra tervezték, 2,5 méter vastag falai vannak és 1000 négyzetméter területű. A kommunizmus idején fontos vezetőket szándékoztak itt elhelyezni, ha esetleg kitörne az atomháború. Ezt követően Tira belvárosi látnivalóival ismerkedünk majd, Szkander bég tér, Szkander bég szobor, Ethem bég mecset, Hunyadi emlékmű. Ez után megnézzük a tiranai korzót és a vár maradványait, ahol pezsgő bevásárló negyedet és vendéglátók sokaságát alakították ki. Megmutatjuk, hogy hol található a nagy bevásárlóközpont és az Újbazár, ahol mindenféle helyi terményt lehet kapni. Ez után lehet menni majd szabad programozni, vásárolni, átélni a nyüzsgő tiranai hangulatot.
Hotelbe a késő délután fogunk majd visszaindulni.
Progam ára (helyszínen fizetendő): 35 Euro + 5 Euro belépő
 
4. nap:
Év vége, Hatalmas szilveszteri albán buli
 
Közös reggeli után, pihenés, feltöltődés a tengerparton, majd késő délután készülődés/szépítkezés a szilveszteri bulira. :)
 
A szilveszteri bulin a dress code: elegáns
 
Este megkezdjük albán bulinkat. :) És hogy mit tartalmaz az este, gála vacsora? :)
 
- Este pezsgőzés, hangolódás
- Több fogásos albán vacsora
- Italok: rakia, bor, üdítő, alkohol
- Albán buli, zene, tánc egész éjjel, hajnalig
- Albán zenekar
- DJ (nemzetközi zenék)
- Folklór programok
- Tüzijáték, koccintás
- New Year fotófal
- Multikultúrális közeg (tübb nemzet is részt vesz a bulin)

 

Nem magyar mulatós buli lesz, hanem albán! :)

5. nap:
Pihenés
Késői kelés után reggeli, majd pihenés a hotelben, kiheverjük a bulit. :)
Nem is lehet jobban kezdeni az évet, mint egy sétával, kagylógyűjtéssel a tengeparton. A bátrabbak tengeri fürdőzéssel is nyithatják az új évet, a kevésbé bátrak pedig a Spa center szolgáltatásait élvezheti.  Este bőséges vacsi.
 
6. nap:
Reggeli után kicsekkolunk és elindulunk hazafelé, érkezés a hajnali órákban forgalom függvényében
 
---------------------

Ár: 79 990 Ft/fő

Mit tartalmaz az alapár?

  • szállást 4 éjszakára a Grand Blue Fafa Resortban
  • 4 éjre az idegenforgalmi adót
  • magyar nyelvű csoportvezetőt
  • teljes útiköltség autóbusszal
  • Spa center használatát (beltéri medence használatát (kültérihez hideg van), jakuzzis medence, szauna, gőzfürdő, sós levegőjű relax szoba), Fitness terem használatát
  • vagyoni biztosíték összegét minden utasra
Fizetési feltételek: Előleg: 35 000 Ft/fő - foglalást követő 8 napon belül, fennmaradó rész december 1-ig
 
130 Euro/fő a helyszínen fizetendő, mely tartalmazza a Gála estet Szilveszterkor vacsorával és zenével, bulival. (DJ-t, élőzenét és folklór programot), félpanziós ellátást, vagyis reggelit és vacsorát az út alatt (étkezéskor egy italt, sör/bor/juice)
 
Fakultatív programlehetőség:
  • Tirana - 35 Euro + 5 Euro belépő
Storno biztosítás (útlemondási biztosítás betegség esetén) külön köthető: kb 4000 Ft/fő a teljes útra 70 éves korig. Igény estén kérjük a születési dátumok megküldésével igényeljék foglaláskor.
 
Egyéni utazással is van lehetőség csatlakozni a csoporthoz. Ez esetben az út ára 10 000 Ft-tal kevesebb.

Hasznos tudnivalók:
 
Buszra nyakpárna/kis takaró. Ezen kívül fürdő felszerelés és réteges öltözék javasolt. Utazás közben hidegre számíthatunk, kint viszont melegebb lesz.
 
Kifelé és hazafelé is meg fogunk majd állni Albániában egy marketnél, ott be lehet szerezni majd pl az ásványvizet, stb, akinek szüksége van rá. Egyébként a hotel vize iható, illetve az étkezésekkor is lesz innivaló.
 
Papír Eurot javaslunk hozni az utazásra költőpénznek.