Szilveszterezz az albán tengerparton - fergeteges bulival

 
2023. december 28-tól 2024. január 2-ig (6 nap/ 4 éj)
 
115 990 Ft - betelt

Töltse a 2023-as év végét és az új év kezdetét az albán Grand Blue Fafa Resort and Spa-ban, közvetlenül a homokos Golem Beachen és búcsúztassa az évet egy fergeteges albán szilveszteri bulival.

Ajánlott korosztály: 5-65 éves korig

Útiokmány: érvényes személyi igazolvány

Program:
 
1-2. nap:
Utazás Albániába - 5 csillagos hotelünk elfoglalása - pihenés

 

A csoport december 28-án indul Budapestről 18:00-kor az Üllői út 110. - OMV Benzinkút elől a Népliget oldalától buszunkkal. :), majd utána lehet csatlakozni Kecskeméten és Szegeden is.

Az autóbuszon már megkezdjük a szilveszteri hangolódást és pezsgőzést. :) 1 pohár pezsgő ajándék mindenkinek.

A forgalom függvényében ebéd körül - kora délutáni órákban érkezünk az 5 csillagos, medencés hotelünkbe, a Grand Blue Fafa Resort and Spa-ba, ami közvetlenül a homokos tengerparton helyezkedik el Golem Beachen. Itt fogjuk eltölteni a következő napokat és ez a csodás hely szolgál a szilveszti bulinak is. Szobakiosztás 14:00-tól lesz. Ha előbb megérkezünk, akkor addig megismerkedünk a hatalmas komplexummal és ihatunk egy finom koktélt, sört vagy kávét a hotel tengerparti bárjában.

Elhelyezés deluxe két- vagy három ágyas szobákban. Minden szobához tartozik törölköző, hajszárító, légkondi, tv, hűtő. Szoba bármely irányba nézhet.

Szobakiosztás után mindenki relaxálhat kedve szerint a szobában, vagy akár a medence parton, wellnessben vagy a tengerparton és kipihenheti az út fáradalmait. Este a hotelben svédasztalos gazdag vacsorával zárjuk a napot.

(Kérnénk, hogy aki speciális étrenden van, az jelezze nekünk foglaláskor)

3. nap:
Tirana
 
Bőséges reggeli után indulunk autóbuszunkkal Tiranába, ami egy igazán sok látnivalót kínáló város és az elmúlt pár évben nagyon izgalmas hangulatot alakítottak ki. Érzésre kelet és nyugat között helyezkedik el. Elsőként egy közös pár órás városnézésre indulunk, és a 2016-ban átadott, Tirana belvárosa alatt húzódó BunkArt 2 atombunker meglátogatásával kezdünk (belépő kb 5 Euro). Magát a bunkert atombiztosra tervezték, 2,5 méter vastag falai vannak és 1000 négyzetméter területű. A kommunizmus idején fontos vezetőket szándékoztak itt elhelyezni, ha esetleg kitörne az atomháború. Ezt követően Tirana belvárosi látnivalóival ismerkedünk majd, Szkander bég tér, Szkander bég szobor, Ethem bég mecset, Hunyadi emlékmű. Ez után megnézzük a tiranai korzót és a vár maradványait, ahol pezsgő bevásárló negyedet és vendéglátók sokaságát alakították ki. Megmutatjuk, hogy hol található a nagy bevásárlóközpont és az Újbazár, ahol mindenféle helyi terményt lehet kapni. Ez után lehet menni majd szabad programozni, vásárolni, átélni a nyüzsgő tiranai hangulatot.
Hotelbe este fogunk majd visszaindulni.
Progam ára (helyszínen fizetendő): 35 Euro + 5 Euro belépő
 
4. nap:
Év vége, Hatalmas szilveszteri albán buli
 
Közös reggeli után, pihenés, feltöltődés a tengerparton vagy a wellnessben, majd késő délután készülődés/szépítkezés a szilveszteri bulira. :)
 
A szilveszteri bulin a dress code: elegáns
 
Este megkezdjük albán bulinkat. :) És hogy mit tartalmaz az este, gála vacsora? :)
 
- Este italozás, hangolódás
- Több fogásos helyi albán vacsora (nem magyar vacsora)
- Italok: rakia, bor, üdítő, alkohol
- Albán buli, zene, tánc egész éjjel, hajnalig (Nem magyar mulatós buli lesz, hanem albán! :))
- DJ (nemzetközi zenék)
- Folklór programok
- Tűzijáték, koccintás
- New Year fotófal
- Multikulturális közeg (tübb nemzet is részt vesz a bulin)

 

5. nap:
Pihenés
Késői kelés után bőséges reggeli, majd pihenés a hotelben, kiheverjük a bulit. :)
Nem is lehet jobban kezdeni az évet, mint egy sétával, kagylógyűjtéssel a tengeparton. A bátrabbak tengeri fürdőzéssel is nyithatják az új évet, a kevésbé bátrak pedig a Spa center szolgáltatásait élvezheti.  Este bőséges vacsi.
 
6. nap:
Reggeli után kicsekkolunk (kb 11 felé), búcsúzunk a tengertől és elindulunk hazafelé, érkezés a hajnali órákban forgalom függvényében másnap.
 
---------------------

Ár: 115 990 Ft/fő

Mit tartalmaz az alapár?

  • szállást 4 éjszakára a Grand Blue Fafa Resort and Spa-ban (albán minősítés szerinti 5 csillagos hotelben) közvetlenül a tengerparton
  • 4 éjre az idegenforgalmi adót
  • magyar nyelvű csoportvezetőt
  • teljes útiköltséget autóbusszal
  • Spa center használatát (beltéri medence használatát (kültérihez hideg van), jakuzzis medence, szauna, gőzfürdő, sós levegőjű relax szoba), Fitness terem használatát
  • vagyoni biztosíték összegét minden utasra

 

Fizetési feltételek: 8 napon belül fizetendő egyben, külön kérés esetén 2 részletben
 
11,9 éves korig 20 000 Ft kedvezmény van
Feláras szoba: 60 000 Ft
 
150 Euro/fő a helyszínen fizetendő, mely tartalmazza a Gála estet Szilveszterkor vacsorával és zenével, helyi alkoholos és alkoholmentes itallal, bulival. (DJ-t, élőzenét és folklór programot), félpanziós ellátást, vagyis reggelit és vacsorát az út alatt (étkezéskor egy italt, sör/bor/juice). Nem magyar mulatós buli lesz, hanem albán és nemzetközi buli.
 
Fakultatív programlehetőség:
  • Tirana - 40 Euro belépővel együtt, helyszínen fizetendő
Hasznos tudnivalók:
 
Storno és utas biztosítás (útlemondási biztosítás betegség esetén) külön köthető: Storno biztosítás kb 4000 Ft/fő a teljes útra 70 éves korig. Az utasbiztosítás pedig kb 3000 Ft/fő a teljes útra. Igény estén kérjük a születési dátumok megküldésével igényeljék a biztosításokat foglaláskor.
Mindkét biztosítás megkötése erősen ajánlott, mert 3. országba utazunk, illetve utazás előtt ha valaki megbetegszik, és nem tud jönni, akkor csak a storno biztosítás megkötésével jogosult a részvételi díj visszatérítésére a biztosítótól.
Illetve ha valakinek nincsen utasbiztosításra, és bármi történik (betegség, baleset, halál, stb), akkor saját felelősségre és költségre kell intézni az orvosi teendőket és adminisztrációt.
 
 
Buszra nyakpárna/kis takaró. Ezen kívül fürdő felszerelés és réteges öltözék javasolt. Utazás közben hidegre számíthatunk, kint viszont melegebb lesz. Utazós gyógyszereket mindenképp hozni szüksége.
 
Kifelé és hazafelé is meg fogunk majd állni egy marketnél vagy benzinkúznál, ott be lehet szerezni majd pl az ásványvizet, stb, akinek szüksége van rá. Egyébként a hotel vize iható, illetve az étkezésekkor is lesz innivaló.
 
Papír Eurot javaslunk hozni az utazásra költőpénznek.
 
Ajánlott korosztály: 5-65 éves korig
 

 

Poggyász:
 

Minden utasunk számára a következő poggyász szállítását biztosítjuk:

  • 1 db nagyméretű bőrönd/táska a csomagtérbe (maximum 15 kg/fő, max méret 70 cm X 50 cm X 25 cm, normál nagy méret)
  • 1 db kézipoggyász utastérbe maximum 5 kg/fő
  • 1 db válltáska/retikül/laptoptáska, nyakpárna, takaró utastérbe nyugodtan jöhet

A csomagokat és a kézipoggyászokat mérlegeljük az autóbuszok kötlező tengelysúlymérése miatt!  Fejenként egy nagy méretű bőrönd/táska kerülhet a busz csomagterébe, melynek maximális tömege 15 kg lehet. Itt kérjük, kalkuláljátok bele, ha valaki visszafelé több kg, liter szuvenírt, italt szeretne hozni, ez esetben érdemes helyet hagyni a bőröndben. Plusz súlyt csak akkor tudunk elvinni, ha van üres hely a csomagtartóban és belefér a tengelysúly szabályozás szerinti súlyba, 10 Euro/kg díjért.