Jelentkezés, foglalás menete:

 • Kérjük,hogy fogalaláshoz töltse ki az alábbi online foglalás formanyomtatványt.
   
 • Ehhez szükség van a következő adatok megadására: utasok nevei, lakcím (számlázás miatt), kapcsolattartási telefonszám, e-mail cím, melyik útra jelentkezik.
 • A foglalás elküldése előtt kérjük olvassa el a szerződési feltételek (ÁSZF), valamint az adatvédelmi tájékoztatót, majd fogadja el és kattintson a Lefoglalom gombra.
   
 • A foglalást követően elkészítjük a teljeskörű visszaigazolását és az ügyfélszolgálatunk hamarosan fekeresi Önt a megadott e-mail címen a foglalás visszaigazolása, állapota céljából.
   
 • A foglalás az ügyfélszolgálat visszaigazolása után tekinthető véglegesnek.

Az ÁSZF és Utazási Szabályok itt: www.laspalmeraskft.com/utazas-szabalyai/

Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat és tájékoztató: Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat és tájékoztató.pdf (209579)

2023 év végén privát utazási irodává alakultunk, az utazóközönség meghívás és ajánlás útján érkezik, valamint korlátozott számban és szabad helyek függvényében külsősöknek is biztosítunk helyet az utazásokon. Amennyiben a megrendelő nem nyaralási/kirándulási szándékkal jelentkezik az utazásra, hanem más szervező/iroda által küldött információgyűjtés/ipari kémkedés/szándékos károkozás céljából, vagy kultuálatlan, nem megfelelő kommunikációt folytat vagy előzőleg már részt vett egy utazáson, de nem tartotta be a csoportos utazás kuturált szabályait, más utastársak panaszt tettek a viselkedésére és/vagy kárt okozott akár a buszban, szálláson, másoknak, akkor az iroda fenntartja a jogot saját döntése alapján, hogy nem igazolja vissza a fogalást, és indoklás nélkül visszautasítja a jelentkezést.

Online foglalás

Az utazás foglalásához kérjük, hogy írja be az alábbi adatokat:

Hírlevél

Hírlevélre való feliratkozás