Vidámparki és Vadnyugati kalandok

Új időpont: 2020. október 10-11. - 2 nap/ 1 éj

(A Koronavírus miatt a 2020. május 30-31-ei programot másik, biztonságos dátumra szervezzük át)

 19 990 Ft/fő + helyszínen fizetendő

Gondolkoztál már azon, milyen egy tökéletes hétvége?
A kicsik és nagyon számára is biztos, hogy egész napos szórakozással telne. Ha bármit megtehetnének, kipróbálnák a legnagyobb csúszdákat, vonatvezetést, állatkertbe mennének, hintáznának, vidámparkozással és egy igazi fantázia világban töltenék az időt.

A lengyelországi Vajdaságban működik az ország legnagyobb amerikai stílusú vízi és vidámparkja, mely felejthetetlen élményt tartogat az egész családnak.


Gyertek, és fedezzétek fel velünk Energylandiát, az extrém vidámparkot, mely garantálja, hogy egyetlen percig sem fogtok unatkozni! Este átélhetitek az igazi Vadnyugat feelingjét egy hangulatos szálláson, reggel pedig újabb izgalmas kalandokra indulunk.

Most itt a lehetőség, hogy megkoronázd ezt a májusi hétvégét egy ilyen rendkívüli programmal.

 

Ajánljuk minden korosztály számára: gyermekek, tizenévesek és vidám felnőttek számára is.

Ez az a hely, amiért érdemes buszra szállni, mert olyan élményeket tartogat, amit itthon nem kapsz meg.

 

Részletes program:

1. nap:

Utazás - Egész napos boldog sikítozás a vidámparkban! - Szállás a "Vadnyugaton"

Október 10-én a hajnali órákban, 3:00-kor indulunk Málnával a busszal Budapestről, Üllői út 110. - OMV Benzinkút elől (Népliget oldala), hogy minél előbb odaérjünk, és az egész nap rendelkezésre álljon a szórakozásra. A csapathoz Pest előtt még csatlakozhattok Szegeden és Kecskeméten is.

Folyamatos utazás rövid pihenőkkel Szlovákián keresztül, Lengyelországba. Délelőtti órákban meg is érkezünk a 2018-ban nyílt vidámparkhoz, ahol a belépést követően az egész napot itt tölthetitek. Csoportvezetőnk mindenkinek segít a jegyek megvételében, majd irány a szórakozás!

 

EnergyLandia egy gyönyörű, festői környezetben található, összesen kb. 40 hektár területen helyezkedik el. Jelenleg itt található Európa egyik legnagyobb hullámvasút parkja. Van köztük vízi csobbanós, gyors, 6x átpördülős, áztatós, csónakos pálya is és az extrém 142 km/h-val száguldó Hyperion. Ezen kívül maja és viking hullámvasút, Forma1, szabadesőtorony, aszték hinta, a kicsiknek jeep szafari, dzsungel túra, kincskereső sziget, különféle csúszdák… csak győzzünk majd válogatni! A szélsőséges extrém kalandoktól kezdve a családi programokon keresztül a kisgyerekek körhintájáig, minden tematikus díszítéssel és elrendezéssel lett kialakítva, a minél teljesebb élmény érdekében.

Szabadprogram keretén belül lehet majd válogatni a park területén található attrakciós zónákból. 

Ízelítőképp:

  • kisgyerek zóna (kisautó drift, kisvasutak, óriáskerék, körhinta, jeep safari, jeges csúszda)
  • családi zóna (sárkány vasút, planetárium, dzsungel túra, anakonda csúszda, dodgem, atlantisz világa)
  • extrém zóna (extrém hullámvasutak, szabadesőtorony, űrkilövő, aszték hinta stb.)
  • vízi park (trópusi szigetként kialakított kb. 10 hektárnyi területen medencék, csúszda park)
  • interaktív zóna (arcfestés, kincsvadászat, szerencsekerék, kalóz játszótér, autóverseny stb)
  • show zóna (piramis 7D mozi, western show, kalózkaland, cirkusz, tűz és extrém showk)

Info: A park terültén vannak wc-k, öltözők, ivóvíz kutak, csomagmegőrzők, ATM, elsősegély pont.

Belépő:

Normál: 129 Zlotyi/fő, mely a helyszínen Zlotyiban fizetendő.

Kedezményes: Gyerekek 140 cm-ig és 65 év felett 79 Zlotyi

(az árak jelenlegi árak, esetleg a park szabályzata alapján változhat a későbbiekben)

Az egész napot a parkban töltjük. Büfék, éttermek találhatóak a területen, így étkezésre, vacsorázásra is itt lesz lehetőség. Ha már kellőképp feltöltődtünk adrenalinnal, egy rövidke útnak indulunk nem mindennapi vadnyugati szállásunkra.

A parktól nem messze található az amerikai vadnyugat egy klasszikus kis faluja egy 6 hektáros zöld területen, ahol egyedülálló lehetőségük lesz arra, hogy igazi cowboy karavánok egyikében vagy egy indián sátorban töltsük az éjszakát és kipihenjük a fáradalmakat. Minden részlet reprezentálja az eredeti vadnyugati stílust, garantálja az időutazást és a felejthetetlen élményeket az egész család számára! Ideális hely azok számára is, akik a kemény cowboyok életét szeretnék megérteni, ugyanakkor kényelmes körülmények között tölthetik el az éjszakát. Egyedülálló, örök élmény mindenkinek! :)

Részletes szállásleírás, szobatípusok lentebb, melyből választani tudtok!

 

2. nap:

Időutazás (Miniatür park fűlabirintussal, középkori várral, sárkányok barlangjával) - hazautazás

Frissen, kipihenten elfogyasszuk gazdag reggelinket még a Vadnyugaton, majd bepakolunk buszunkba és hazafelé indulunk. De a kalandok itt még nem értnek végett, következik még a mai napra egy másik izgalmas program. Nem messze a szállástól kialakítottak egy több részből álló interaktív szórakoztató parkot. Körülbelül 4 órás szabadprogramra lehet számítani. 

Egy belépővel több helyre is be tudtok majd menni.  Ennek része egy miniatür park, mely rendkívül részletgazdag, lélegzetelállító látványt nyújt a legkisebbektől a legnagyobbakig. Egy nap alatt fényképezkedhetsz a világ leghíresebb és legszebb épületének pontos, kicsinyített másai mellett, pl az Eiffel-torony alatt, Velencében, Egyiptomban vagy akár a Kínai Nagyfalnál. Ezen kívül 3D-s mozi, egyiptomi kiállítás, horror ház és sok más vidám dolog vár Rátok.

Megpróbálhattok kijutni egy 2000 m2-es fűlabirintusból, útvesztőből is. A labirintusból való kijutás egyáltalán nem könnyű, próbáljátok ki és nézzétek meg milyen könnyű elveszíteni a tájékozódást a zöld folyosók között.

Ha kellőképp elvesztetek, akkor következő célpontként javasoljuk a középkori vár meghódítását. Átlépve az ajtón, máris a középkorban érezhetjük magunkat. A köves út a középkori erőd udvarához vezet, mely szokatlan helyeket rejt magában - egy középkori települést, fegyveres, kínzótermet és a mozgó sárkányok parkját. Találkozhatunk agyag edényeket készítő fazekassal, kosarakat szövő nővel, kováccsal. Középkori stílusban játszhatsz is - biliárdozhatsz, bowlingozhatsz, íjjal lőhetsz. A sárkányok parkjában megismerhetitek mit ettek a sárkányok reggelire, hogyan néztek ki, hol éltek, milyen tojásokból keltek ki.

Belépő: kb 49 Zlotyi/fő, mely a helyszínen Zlotyiban fizetendő.

Ha megvan a kellő mennyiségű fotó a családi albumba  az életre kelt óriásokkal, az Eiffel-toronnyal, látogassatok el egy étterembe, próbáljátok ki a konyhai specialitásokat. Itt lesz lehetőségetek még hazaindulás előtt bekapni néhány falatot, inni valamit.

Majd jóleső fáradtsággal, megkezdjük utunkat hazafelé. Érkezés Budapestre éjfél tájban.

 

 

Ár tartalmazza: teljes útiköltséget turista busszal, 1 éjszaka szállást a vadnyugati western szálláson cowboy karavánban vagy indián sátorban, szervezési díjat, áfát

(Privát fürdős Sheriff kunyhó külön igényelhető +2000 Ft/fő áron)

Szállástípusok korlátozott számban érhetőek el!

 

20 Euro/fő a helyszínen fizetendő, mely tartalmazza: 1 svédasztalos, bőséges reggelit, magyar nyelvű csoportkísérőt, idegenforgalmi és környezetvédelmi adót, parkolási díjat

 

Ár nem tartalmazza: A helyszíni belépőket, melyet a kiírás szerint Zlotyiban szükséges hozni. (belépőárak tájékoztató jellegűek, változhatnak)

  • Energylandia: Normál: 129 Zlotyi/fő,   140 cm alatti gyerekeknek és 65 év felett: 79 Zlotyi a belépő, Szülinapos gyerekeknek 1 Zlotyi 
  • Miniatűr park: Normál: 49 Zlotyi/fő,  Szülinapos gyerekeknek 1 Zlotyi 
 

INFO: A vidámparkokban kizárólag Zlotyiban, készpénzben fogadják el a belépő árát, és nem egész összegekre jön ki. Az előzetes itthoni pénzváltáskor pedig valószínőleg nem fogunk apró Zlotyikat kapni a pénzváltóban, ezért a csoportvezetőink a parkok kasszáinál mindenkinek segítenek megvásárolni a jegyeket.

(A belépőjegy megvásárlásával az összes játékot korlátozás nélkül lehet használni ahányszor csak akarjátok, a park ajánlott a kicsiknek is, 3 éves kortól látogatható)

1 Zlotyi (kb 78 Ft)

 

Fizetési feltételek:

Egyösszegben: 19 990 Ft/fő  - foglalást követő 8 napon belül

Szállás és szobatípusok:

Szállás a vidámparkhoz közel egy vadnyugati tematikus faluban lesz, ahol egyedülálló lehetőségük lesz arra, hogy átéljük a vadnyugat hangulatát. Itt minden pontosan olyan, mint a vadnyugaton! :) A szállás igényes, tiszta és kultúrált.

Wi-fi elérés a camping területén ingyenes. Az egységekben fűtés is van, ha az idő úgy igényli :)


Elhelyezés klasszikus vadnyugati cowboy kocsikban vagy indián sátrakban, mely közös fürdősek vagy privát fürdőszobás sheriff kunyhókban történik.

 

1. Cowboy karaván 2 vagy 4 fős: a cowboy karavánok lehetnek 2 vagy 4 fősek. A 2 fős karavánban - egy kétszemélyes ágy található, a 4 fős karavánokban pedig két kényelmes emeletes ágy.

Felszereltség:  ágynemű, törölköző, takaró, légkondicionálás / fűtés, konnektor.

A 4 fős egységben 3 főt el tudunk helyezni felár nélkül!  

2. Indián sátrak 4 fős: az indián sátrak 4 személyesek (4 x egyszemélyes ágy).

Felszereltség: ágynemű, törölköző, takaró, légkondicionálás / fűtés, konnektor

A 4 fős egységben 4 főt tudunk elhelyezni. (7000 Ft felár ellenében 3 főt is)

A cowboy karavánokhoz és indián sátrákhoz egy különálló mosdóegység tartozik, mely külön épületben található. A sátrakban és karavánokban nincsen privát fürdőszoba! A közös mosdóegységek összesen 25 wc-vel, 25 öltözővel, felszerelt zuhanykabinokkal, hajszárítóval, szappanadagolókkal, kézszárítókkal rendelkeznek.

Info: Egyágyas felár lehetőség nincsen. Társítási lehetőséget mindenkinek tudunk biztosítani.

 

3. Sheriff kunyhó 4 vagy 6 fős saját fürdős 2000 Ft/fő felárral igényelhető: A kunyhókban 4, 5 vagy 6 főt tudunk elhelyezni és privát fürdőszobával rendelkeznek. A 4 fősben egy kétszemélyes ágy található és egy emeletes ágy a kunyhóban. A 6 fősben egy galérián plusz két ágy van. 

Felszereltség: ágynemű, törölköző, takaró, légkondicionálás / fűtés, asztal, hotel felszereltésgű.

Szobatípusok korlátozott számban érhetőek el! Javasoljuk, hogy aki választani szeretne, minél előbb foglaljon. :)

 

Hasznos tudnivalók az utazáshoz:

Úti okmány: utazáskor érvényes, kártyás személyi igazolvány

/ha ismerős 18 éven aluli gyerkőcöt hoztok és nem saját :), akkor egy sima kézzel írt igazolás is elég, hogy a szülők elengedik/

Valuta: Hivatalos fizetőeszköz a lengyel Zlotyi. Előzetes pénzváltás szükséges itthon, mert kint már csak Zlotyiban lehet a belépőt megvenni, más pénznemben nem.  1 Zlotyi kb 78 Ft.

Ajánlott életkor: 3 - 50 éves korig. (3 éves kor alatt nem ajánlott)

Öltözék, felszerelés: Sportcipő. Kényelmes, réteges öltözék, ami nem baj, ha esetleg koszos vagy vizes lesz az attrakciók alatt. :) Hasznos kellék lehet a kis hátizsák a vidámparkba, amiben napközben a szükséges dolgokat lehet vinni. A szállásra ajánlunk fürdőpapucsot és pl köntöst, melegítőt, pizsamát hozni.

Mindenki jöhet indián vagy western jelmezben a buszra, felvehettek kockás inget, western kalapot, bármit ami a vadnyugatra jellemző. Mi biztosan beöltözünk :)

Étel, ital: A gyerekek végett, és a várható sok szaladgálásból kiindulva javaslunk ásványvizet, szendvicset, csokit hozni az útra. (buszon működik ital büfé)

Szükséges fizikai kondíció: A kirándulást normál és jó fizikummal rendelkező utasoknak ajánljuk, 3 éves kor felett. Minden résztvevő saját maga felel az egészségügyi állapotáért és, hogy a vidámparkban mire mer felülni, kipróbálni. Vannak extrémebb attrakciók, amik nem kisgyerekeknek valóak, itt általában magasság alapján döntenek a parkokban, hogy ki mehet és ki nem.

Biztosítás: Biztosítás külön köthető nálunk, pontos születési dátum megadásával. Cégünk erősen ajánlja valamely sport utasbiztosítás megkötését. Kb. 750 Ft/fő/nap, gyerekeknek 18 éves korig fél áron. 


A programot szerzői jogok védik!

Az út min. 35 fő jelentkezése estén indul!