Vidámparki és Vadnyugati kalandok Gyereknapon

2019. május 25-26. - 2 nap/1 éj

17 990 Ft/fő + helyszínen fizetendő

Gondolkoztál már azon, milyen egy tökéletes gyereknap?
A kicsik számára biztos, hogy egész napos játékkal telne. Ha bármit megtehetnének, kipróbálnák a vonatvezetést, állatkertbe mennének, csúszdáznának, hintáznának, vidámparkozással töltenék az időt.

A lengyelországi Vajdaságban működik az ország legnagyobb amerikai stílusú vízi és vidámparkja, mely felejthetetlen élményt tartogat az egész családnak.


Gyertek, és fedezzétek fel velünk Energylandiát, az extrém vidámparkot, mely garantálja, hogy egyetlen percig sem fogtok unatkozni! Este átélhetitek az igazi Vadnyugat feelingjét egy hangulatos szálláson, reggel pedig újabb izgalmas kalandokra indulunk.

Most itt a lehetőség, hogy megkoronázd ezt a májusi hétvégét egy ilyen rendkívüli programmal.

Ajánljuk minden korosztály számára: gyermekek, tizenévesek és vidám felnőttek számára is.

Ez az a hely, amiért érdemes buszra szállni, mert olyan élményeket tartogat, amit itthon nem kapsz meg.

 

Részletes program:

1. nap:

Utazás - Egész napos boldog sikítozás a vidámparkban! - Szállás a "Vadnyugaton"

Május 25-én a hajnali órákban, 4:00-kor indulunk Málnával a busszal Budapestről a Hősök teréről, hogy minél előbb odaérjünk, és az egész nap rendelkezésre álljon a szórakozásra. A csapathoz Pest előtt még csatlakozhattok Szegeden és Kecskeméten is. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel Szlovákián keresztül, Lengyelországba. Délelőtti órákban meg is érkezünk a 2018-ban nyílt vidámparkhoz, ahol a belépést követően az egész napot itt tölthetitek.

 

EnergyLandia egy gyönyörű, festői környezetben található, összesen kb. 40 hektár területen helyezkedik el. Jelenleg itt található Európa egyik legnagyobb hullámvasút parkja. De megmerjük kockáztatni, hogy hamarosan vezető hullámvasút park lehetnek, hisz a jelenlegi 12 működő vasút mellé már kapásból négy építését bejelentették 2020-ig, ráadásul ezek fele extrém. Van köztük vízi csobbanós, gyors, 6x átpördülős, áztatós, csónakos pálya is. Ezen kívül maja és viking hullámvasút, Forma1, szabadesőtorony, aszték hinta, a kicsiknek jeep szafari, dzsungel túra, kincskereső sziget, különféle csúszdák… csak győzzünk majd válogatni! A szélsőséges extrém kalandoktól kezdve a családi programokon keresztül a kisgyerekek körhintájáig, minden tematikus díszítéssel és elrendezéssel lett kialakítva, a minél teljesebb élmény érdekében.

Szabadprogram keretén belül lehet majd válogatni a park területén található attrakciós zónákból. 

Ízelítőképp:

 • kisgyerek zóna (kisautó drift, kisvasutak, óriáskerék, körhinta, jeep safari, jeges csúszda)
 • családi zóna (sárkány vasút, planetárium, dzsungel túra, anakonda csúszda, dodgem, atlantisz világa)
 • extrém zóna (extrém hullámvasutak, szabadesőtorony, űrkilövő, aszték hinta stb.)
 • vízi park (trópusi szigetként kialakított kb. 10 hektárnyi területen medencék, csúszda park)
 • interaktív zóna (arcfestés, kincsvadászat, szerencsekerék, kalóz játszótér, autóverseny stb)
 • show zóna (piramis 7D mozi, western show, kalózkaland, cirkusz, tűz és extrém showk)

Info: A park terültén vannak wc-k, öltözők, ivóvíz kutak, csomagmegőrzők, ATM, elsősegély pont.

Belépő: 119 Zlotyi/fő, mely a helyszínen Zlotyiban fizetendő.

 

Az egész napot a parkban töltjük. Büfék, éttermek találhatóak a területen, így étkezésre is lesz lehetőség. Ha már kellőképp feltöltődtünk adrenalinnal, útnak indulunk nem mindennapi vadnyugati szállásunkra.

A parktól nem messze található az amerikai vadnyugat egy klasszikus kis faluja egy 6 hektáros zöld területen, ahol egyedülálló lehetőségük lesz arra, hogy igazi cowboy karavánok egyikében vagy egy indián sátorban töltsük az éjszakát és kipihenjük a fáradalmakat. Minden részlet reprezentálja az eredeti vadnyugati stílust, garantálja az időutazást és a felejthetetlen élményeket az egész család számára! Ideális hely azok számára is, akik a kemény cowboyok életét szeretnék megérteni, ugyanakkor kényelmes körülmények között tölthetik el az éjszakát. Egyedülálló, örök élmény mindenkinek! :)

Részletes szállásleírás, szobatípusok lentebb!

2. nap:

Időutazás (Dinoland / Miniatür park fűlabirintussal, középkori várral, sárkányok barlangjával) - Hazautazás

Frissen, kipihenten elfogyasszuk reggelinket még a vadnyugaton, majd tovább indulunk még egy kis kalandra. Nem messze a szállástól, hazafelé úton kialakítottak egy több részből álló interaktív szórakoztató parkot. Mindenki maga döntheti el a helyszínen, melyik részére szeretne bemenni, mi az, ami érdekli. :) Körülbelül 3-4 órás szabadprogramra lehet számítani. Ez idő alatt két lehetőség közül tudtok választani, vagy Dinolandiába mentek vagy pedig egy Miniatűr Parkba egy középkori várral, fűlabirintussal. :)

 

Dinolandia:

Időutazásunkat folytathatjuk a vadnyugatról, az őskorba, egy Dinóparkba, ahol nemcsak a fiatalok, hanem az idősebbek álmai is megvalósulhatnak a Jurassic kert kapuját átlépve. A tematikusan létrehozott szórakoztató park a dinoszauruszok csodálatos világát mutatja be, valósághű méretben, amelynek köszönhetően mindenki a távoli mezozoikum korszakba találja majd magát.  A gyerekek szórakozhatnak és egyben új ismereteket szerezhetnek Földünk történetéről. Dinolandia egy varázslatos hely, ahol nemcsak megismerkedhetünk e rendkívüli lények legreprezentatívabb képviselőivel, hanem még paleontológussá is válhatunk, akik egy nagy dinoszaurusz csontvázát ássák. A park nemcsak a dinoszauruszok eredeti méretű modelljeiből áll össze, hanem számtalan attrakciókból különböző korú gyerekeknek részére. Legyőzhetik a kis kötélparkot vagy felmászhatnak a hegymászó falra, és megfigyelhetik a világot felülről, mint például a hosszú nyakú Diplodocus.

Belépő: 29 Zlotyi/fő, mely a helyszínen Zlotyiban fizetendő.

 

Miniatür Park, fűlabirintussal, középkori vár, sárkányok barlangja:

A Park másik oldalán egy belépővel több helyre is be tudtok majd menni.  Ennek része egy miniatür park, mely rendkívül részletgazdag, lélegzetelállító látványt nyújt a legkisebbektől a legnagyobbakig. Egy nap alatt állhatsz az Eiffel-torony alatt, a Brandenburgi kapunál, egy gondola mellett vagy akár a kínai nagyfalnál.

Megpróbálhattok kijutni egy 2000 m2-es fűlabirintusból, útvesztőből is. A labirintusból való kijutás egyáltalán nem könnyű, próbáljátok ki és nézzétek meg milyen könnyű elveszíteni a tájékozódást a zöld folyosók között.

Ha kellőképp elvesztetek, akkor következő célpontként javasoljuk a középkori vár meghódítását. Átlépve az ajtón, máris a középkorban érezhetjük magunkat. A köves út a középkori erőd udvarához vezet, mely szokatlan helyeket rejt magában - egy középkori települést, fegyveres, kínzótermet és a mozgó sárkányok parkját. Találkozhatunk agyag edényeket készítő fazekassal, kosarakat szövő nővel, kováccsal. Középkori stílusban játszhatsz is - biliárdozhatsz, bowlingozhatsz, íjjal lőhetsz. A sárkányok parkjában megismerhetitek mit ettek a sárkányok reggelire, hogyan néztek ki, hol éltek, milyen tojásokból keltek ki.

Belépő: 45 Zlotyi/fő, mely a helyszínen Zlotyiban fizetendő.

 

Ha megvan a kellő mennyiségű fotó a családi albumba  az életre kelt óriásokkal, az Eiffel-toronnyal, látogassatok el egy étterembe, próbáljátok ki a konyhai specialitásokat. Itt lesz lehetőségetek még hazaindulás előtt bekapni néhány falatot, inni valamit.

Majd élményekkel feltöltődve és jóleső fáradtsággal hazaindulunk. Érkezés Budapestre az esti órákban.

 

Ár tartalmazza: teljes útiköltséget turista busszal, 1 éjszaka szállást a vadnyugati western szálláson, szervezési díjat, áfát

 

20 Euro/fő ( kb 6500 Ft) a helyszínen fizetendő, mely tartalmazza: reggelit, magyar nyelvű csoportkísérőt, idegenforgalmi és környezetvédelmi adót, parkolási díjat

 

Ár nem tartalmazza: A helyszíni belépőket, melyet a kiírás szerint Zlotyiban szükséges hozni. (belépőárak tájékoztató jellegűek, változhatnak)

 • Energylandia (1. napon): 119 Zlotyi/fő (kb 8600 Ft)
  140 cm alatti gyerekeknek 69 Zlotyi a belépő (kb 5000 Ft) , Szülinapos gyerekeknek 1 Zlotyi (kb 73 Ft)
  A belépőjegy megvásárlásával az összes játékot korlátozás nélkül lehet használni ahányszor csak akarjátok, a park ajánlott a kicsiknek is, 3 éves kortól látogatható.
 • DinoLandia 29 Zlotyi/fő (kb 2100 Ft)  vagy   Miniatűr park 45 Zlotyi/fő (kb 3200 Ft) (ki melyiket választja a 2. napon)
  Szülinapos gyerekeknek 1 Zlotyi (kb 73 Ft)

INFO: A vidámparkokban kizárólag Zlotyiban, készpénzben fogadják el a belépő árát, és nem egész összegekre jön ki. Az előzetes itthoni pénzváltáskor pedig valószínőleg nem fogunk apró Zlotyikat kapni a pénzváltóban, ezért a csoportvezetőink a parkok kasszáinál mindenkinek segítenek megvásárolni a jegyeket.

 

Fizetési feltételek:

17. 990 Ft/fő  - foglalást követő 8 napon belül

 

Szállás:

Szállás a vidámparkhoz közel egy vadnyugati tematikus faluban lesz, ahol egyedülálló lehetőségük lesz arra, hogy igazi cowboy karaván egyikében vagy indián sátrakban töltsük az éjszakát. Itt minden pontosan olyan, mint a vadnyugaton! :) A szállás igényes, tiszta és kultúrált. A cowboy karavánokban és indián sátrakban fűtés is van, ha az idő úgy igényli :)

Az indián sátrakhoz és cowboy karavánokhoz egy különálló mosdóegység tartozik, mely külön épületben található. A sátrakban és karavánokban nincsen privát fürdőszoba! A közös mosdóegységek összesen 25 wc-vel, 25 öltözővel, felszerelt zuhanykabinokkal, hajszárítóval, szappanadagolókkal, kézszárítókkal rendelkeznek.

Wi-fi elérés a camping területén ingyenes.

 

!!! Két fős egységek beteltek!!! 

Amennyiben mégis ketten szeretnétek egy 4fős egységben szállásolni, annak 8500 Ft a felára!

Szoba típusok: 

Elhelyezés klasszikus vadnyugati indián sátorban, vagy cowboy kocsikban történik.

 

Cowboy karaván: a cowboy karavánok lehetnek 2 vagy 4 fősek. A 2 fős karavánban - egy kétszemélyes ágy található, a 4 fős karavánokban pedig két kényelmes emeletes ágy.

Felszereltség:  ágynemű, törölköző, takaró, légkondicionálás / fűtés.

A 4 fős egysében 3 főt el tudunk helyezni felár nélkül!

 

Indián sátrak: az indián sátrak 4 személyesek (4 x egyszemélyes ágy).

Felszereltség: ágynemű, törölköző, takaró, légkondicionálás / fűtés 

A 4 fős egységben 3 főt el tudunk helyezni felár nélkül!

Egyágyas felár lehetőség nincsen. Társítási lehetőséget tudunk biztosítani.

 

Hasznos tudnivalók az utazáshoz:

Úti okmány: utazáskor érvényes, kártyás személyi igazolvány

/ha ismerős 18 éven aluli gyerkőcöt hoztok és nem saját :), akkor egy sima kézzel írt igazolás is elég, hogy a szülők elengedik/

Valuta: Hivatalos fizetőeszköz a lengyel Zlotyi. Előzetes pénzváltás szükséges itthon, mert kint már csak Zlotyiban lehet a belépőt megvenni, más pénznemben nem.  1 Zlotyi kb 73 Ft.

Ajánlott életkor: 3 - 50 éves korig. (3 éves kor alatt nem ajánlott)

Öltözék, felszerelés: Sportcipő. Kényelmes, réteges öltözék, ami nem baj, ha esetleg koszos vagy vizes lesz az attrakciók alatt. :) Hasznos kellék lehet a kis hátizsák a vidámparkba, amiben napközben a szükséges dolgokat lehet vinni. A szállásra ajánlunk fürdőpapucsot és pl köntöst, melegítőt, pizsamát hozni.

Étel, ital: A gyerekek végett, és a várható sok szaladgálásból kiindulva javaslunk ásványvizet, szendvicset, csokit hozni az útra. (buszon működik ital büfé)

Szükséges fizikai kondíció: A kirándulást normál és jó fizikummal rendelkező utasoknak ajánljuk, 3 éves kor felett. Minden résztvevő saját maga felel az egészségügyi állapotáért és, hogy a vidámparkban mire mer felülni, kipróbálni. Vannak extrémebb attrakciók, amik nem kisgyerekeknek valóak, itt általában magasság alapján döntenek a parkokban, hogy ki mehet és ki nem.

Biztosítás: Biztosítás külön köthető nálunk, pontos születési dátum megadásával. Cégünk erősen ajánlja valamely sport utasbiztosítás megkötését. Kb. 750 Ft/fő/nap, gyerekeknek 18 éves korig fél áron. 

Az alábbi linken magatok is tudtok biztosítást kötni és bankkártyával fizetni: 

www.laspalmeraskft.com/utasbiztositas/


A programot szerzői jogok védik!

Az út min. 35 fő jelentkezése estén indul!