Vidámparki és Vadnyugati kalandok

 2023. május 6-8. - 3 nap/ 2 éj

 56 990 Ft/fő + helyszínen fizetendő

25 000 Ft/fő előleggel foglalható 8 napon belül, fennmaradó rész április 5-ig
 

Gondolkoztál már azon, milyen egy tökéletes hétvége?
A kicsik és nagyon számára is biztos, hogy egész napos szórakozással telne. Ha bármit megtehetnének, kipróbálnák a legnagyobb csúszdákat, vonatvezetést, állatkertbe mennének, hintáznának, vidámparkozással és egy igazi fantázia világban töltenék az időt.

A lengyelországi Vajdaságban működik az ország legnagyobb amerikai stílusú vízi és vidámparkja, mely felejthetetlen élményt tartogat az egész családnak.


Gyertek, és fedezzétek fel velünk Energylandiát, az extrém vidámparkot, mely garantálja, hogy egyetlen percig sem fogtok unatkozni! Este átélhetitek az igazi Vadnyugat feelingjét egy hangulatos szálláson.

Most itt a lehetőség, hogy megkoronázd ezt a májusi hétvégét egy ilyen rendkívüli programmal.

 

Ajánljuk minden korosztály számára: gyermekek, tizenévesek és vidám felnőttek számára is.

Ez az a hely, amiért érdemes buszra szállni, mert olyan élményeket tartogat, amit itthon nem kapsz meg.

 

Mindenki jöhet indián vagy western ruhában a buszra, felvehettek kockás inget, western kalapot, bármit ami a vadnyugatra jellemző. Mi biztosan beöltözünk :)

Részletes program:

1. nap:

Utazás - Vadnyugat

Indulunk a reggeli órákban, 7:00-kor indulunk Málnával a busszal Budapestről, Üllői út 110. - OMV Benzinkút elől (Népliget oldala), hogy minél előbb odaérjünk, és az egész nap rendelkezésre álljon a szórakozásra. A csapathoz Pest előtt még csatlakozhattok Szegeden és Kecskeméten is.

Folyamatos utazás rövid pihenőkkel Szlovákián keresztül, Lengyelországba.

Érkezés a délutáni órákban egy nem mindennapi helyre, egy vadnyugati faluba. :)

Az amerikai vadnyugat egy klasszikus kis faluja egy 6 hektáros zöld területen, ahol egyedülálló lehetőségük lesz arra, hogy kipihenjük a fáradalmakat. Minden részlet reprezentálja az eredeti vadnyugati stílust, garantálja a történelmi időutazást mindenki számára! Ideális hely azok számára is, akik a kemény cowboyok életét szeretnék megérteni, ugyanakkor kényelmes körülmények között tölthetik el az éjszakát. Egyedülálló, örök élmény mindenkinek! :)

 

Délután beleéljük magunkat a vadnyugati feelingbe, fotózkodás, a hely felfedezése és este tarthatunk vadnyugati buli a salonba :) A salon éttermében finom fogások közül lehet válogatni autentikus környezetben. :)

Kérjük, aki tud, öltözzön be és így gyertek már a buszra. :)

Szállás és szobák:


Elhelyezés klasszikus vadnyugati privát fürdőszobás, fűtött sheriff kunyhókban történik. :)

Info: Egyágyas felár lehetőség nincsen. Társítási lehetőséget tudunk biztosítani.

A kunyhókban 2, 3, 4, 5 vagy 6 főt tudunk elhelyezni és privát fürdőszobával rendelkeznek. A 4 fősben egy kétszemélyes ágy található és egy emeletes ágy a kunyhóban. A 6 fősben egy galérián plusz két ágy van. 

Felszereltség: ágynemű, törölköző, takaró, légkondicionálás / fűtés, asztal, wc papír, hotel felszereltésgű a kunyhó. Egyes kunyhóhat lépcsőn kell megközelíteni. 

 


2. nap:

Reggeli a vadnyugaton - Egész napos sikítozás a vidámparkban kifulladásig - Szállás a Vadnyugaton

 

A vadnyugati salonban bőséges reggeli vár ránk, majd egy kis készülődés után délelőtt 10 felé indulunk a 1,5 km-re lévő 2018-ban nyílt vidámparkhoz, ahol a belépést követően az egész napot és estét is itt tölthetitek. Csoportvezetőnk mindenkinek segít a jegyek megvételében, majd irány a szórakozás! (készpénzben Zlotyiban vagy bankkártyával lehet fizetni vagy online előre)

EnergyLandia egy gyönyörű, festői környezetben található, összesen kb. 40 hektár területen helyezkedik el. Jelenleg itt található Európa egyik legnagyobb hullámvasút parkja. Van köztük  gyors, 6x átpördülős vagy az extrém 142 km/h-val száguldó Hyperion, vízes csúszda.

A nagy hullámvasutak közül a legújabb, a  világ  legnagyobb fa konstrukciójú hullámvasútja, a  "Zadra" a Sárkány Városban.

121 km/h sebességet képes elérni, az első lejtmenet 61 méter magasan, 90 fokos szögben indul. Az útvonala 1316 m., három hosszú inverzzel (fejjel lefelé történő utazással). A súlytalanság állapotai és a váratlan gravitációs elemek mellett a festői környezet látványában is gyönyörködhetünk. Feltéve persze, ha rémületünkben nem csukjuk be a szemünket. Ez a lenyűgöző konstrukció már Energylandia tizenötödik hullámvasútja, és a park új, ötödik részén épült meg. Ez a rész a Sárkány Kertje – a varázslat birodalma. Az új, Zadra hullámvasutat körülvevő 5 hektáros területen alakították ki.  Ez a különös hely mintha A Gyűrűk urából, vagy a titokzatos Vajákból lenne. A középkorira stilizált utcácskák, a korhű építészet, várromok – mindez fából és kőből. Fáklyákkal és egyéb dekorációval díszített fantáziabirodalom.

A Zadra mellett Energylandia legújabb területén használhatjuk az izgalmas Frida hullámvasutat valamint a Dragon Adventure vonatot, amelyről remeka kilátás. A Zatorban található Energylandia Szórakoztatópark a legnagyobb ilyen típusú park Lengyelországban, az egyik legmodernebA 75 szórakoztató elem mellett a Water Parkban is pihenhetünk és szórakozhatunk.

Ezen kívül maja és viking hullámvasút, Forma1, szabadesőtorony, aszték hinta, a kicsiknek jeep szafari, dzsungel túra, kincskereső sziget… csak győzzünk majd válogatni! A szélsőséges extrém kalandoktól kezdve a családi programokon keresztül a kisgyerekek körhintájáig, minden tematikus díszítéssel és elrendezéssel lett kialakítva, a minél teljesebb élmény érdekében.

Szabadprogram keretén belül lehet majd válogatni a park területén található attrakciós zónákból.

A legnagyobb lengyel szórakoztatópark az évszaknak megfelelően változtatja arculatát.

Szabadprogram keretén belül lehet majd válogatni a park területén található attrakciós zónákból.

  • extrém zóna (extrém hullámvasutak, szabadesőtorony, űrkilövő, aszték hinta stb.)
  • kisgyerek zóna (kisautó drift, kisvasutak, óriáskerék, körhinta, jeep safari, jeges csúszda)
  • családi zóna (sárkány vasút, planetárium, dzsungel túra, anakonda csúszda, dodgem, atlantisz világa)
  • vízi park (trópusi szigetként kialakított kb. 10 hektárnyi területen medencék, csúszda park)
  • interaktív zóna (arcfestés, kincsvadászat, szerencsekerék, kalóz játszótér, autóverseny stb)
  • show zóna (piramis 7D mozi, western show, kalózkaland, cirkusz, tűz és extrém showk)

 


Hagyjátok, hogy magával ragadjon a fantázia, engedjetek meg magatoknak egy kis őrületet, kapjon hajatokba a szél, üljetek fel a kedvenc hullámvasutatokra.

Az egész napot a parkban töltjük. Büfék, éttermek találhatóak a területen, így étkezésre, vacsorázásra is itt lesz lehetőség. Ha már kellőképp feltöltődtünk adrenalinnal.

Egészen zárásig, este 6-ig maradunk a parkban, majd visszatérés a szállásra. :)

Info: A park terültén vannak wc-k, öltözők, ivóvíz kutak, csomagmegőrzők, ATM, elsősegély pont, éttermek, kávézók.

Szükséges fizikai kondíció: A kirándulást normál és jó fizikummal rendelkező utasoknak ajánljuk, 3 éves kor felett. Minden résztvevő saját maga felel az egészségügyi állapotáért és, hogy a vidámparkban mire mer felülni, kipróbálni. Vannak extrémebb attrakciók, amik nem kisgyerekeknek valóak, itt általában magasság alapján döntenek a parkokban, hogy ki mehet és ki nem. Pánikbetegeknek és szívbetegenek nem javasoljuk az utazást. Extrém túlsúly esetén szintén nam ajánljuk a programot, mert ez esetben korlátozottan lehet attrakciókat használni.

Sport biztosítás megkötése ajánlott, lásd alul.

Belépő:

Normál felnőtt jegy: 179 Zlotyi/fő

Kedvezményes gyerekek 140 cm-ig és 65 év felett:  129 Zlotyi

Szülinaposoknak: 1 Zlotyi

Helyszínen Zlotyiban fizetendő a belépő készpénzben vagy bankkártyával, pénzváltás még itthon vagy előre online módon.

Az árak jelenlegi árak, esetleg a park szabályzata alapján változhat a későbbiekben.

 

 

3. nap:

Reggeli - pihenő Zakopanéban - hazautazás

Frissen, kipihenten, nem túl korán elfogyasszuk gazdag reggelinket még a Vadnyugaton, sétálunk egyet a campingben és elkészítjük a fotóinkat, majd bepakolunk buszunkba és hazafelé indulunk. De a kalandok itt még nem értnek végett, hazafelé megállunk a Tátra csodás hegyei között rejtőző, górál Zakopane városában. Itt kb 3 órát fogunk eltölteni. Lehetőség van sétálni, vásárolni a piacon, felvonózni, és enni egy finom lengyel fogást zárásképpen. :)

Ha megvan a kellő mennyiségű fotó a családi albumba, akkor jóleső fáradtsággal, megkezdjük utunkat hazafelé. Érkezés Budapestre este 11 - éjfél tájban. Szegedre kb 2 órával később.

Ár tartalmazza: teljes útiköltséget turista busszal, 2 éjszaka szállást a vadnyugati western szálláson privát fürdős sheriff kunyhókban, szervezési díjat, áfát, 2023-as vagyoni biztosíték díját minden utazóra

 

30 Euro/fő a helyszínen fizetendő, mely tartalmazza: 2 svédasztalos, bőséges reggelit a "Vadnyugaton", magyar nyelvű csoportkísérőt, asszisztenciát, idegenforgalmi és környezetvédelmi adót, parkolási díjakat

 

Ár nem tartalmazza: A helyszíni belépőket, melyet a kiírás szerint Zlotyiban szükséges hozni. (belépőárak tájékoztató jellegűek, változhatnak)

  • Energylandia: Normál: 179 Zlotyi/fő,   140 cm alatti gyerekeknek és 65 év felett: 129 Zlotyi a belépő, Szülinapos gyerekeknek 1 Zlotyi. Az árak tájékoztató jellegűek.
 

INFO: A vidámparkokban kizárólag Zlotyiban fogadják el a belépő árát készpénzben vagy bankkártyával. Az előzetes itthoni pénzváltás szükséges itthon. A csoportvezetőnk a park kasszájánál mindenkinek segítenek megvásárolni a jegyeket.

 

1 Zlotyi (kb 86 Ft)

 

Fizetési feltételek:

Egyben vagy két részletben: 25 000 Ft/fő  - foglalást követő 8 napon belül, második részlet április 5-ig
 

Hasznos tudnivalók az utazáshoz:

Úti okmány: utazáskor érvényes, kártyás személyi igazolvány

/ha ismerős 18 éven aluli gyerkőcöt hoztok és nem saját :), akkor egy sima kézzel írt igazolás is elég, hogy a szülők elengedik/

Valuta: Hivatalos fizetőeszköz a lengyel Zlotyi. Előzetes pénzváltás szükséges itthon, mert kint már csak Zlotyiban lehet a belépőt megvenni vagy pedig bankkártyával.  1 Zlotyi kb 86 Ft.

Ajánlott életkor: 3 - 60 éves korig. (3 éves kor alatt nem ajánlott)

Öltözék, felszerelés: Sportcipő. Kényelmes, réteges öltözék, ami nem baj, ha esetleg koszos lesz. A vidámparkba nagyon fontos a réteges öltözködés, attól függően, hogy hideg vagy meleg lenne.  Hasznos kellék lehet a kis hátizsák a vidámparkba, amiben napközben a szükséges dolgokat lehet vinni.

Mindenki jöhet indián vagy western jelmezben a buszra, felvehettek kockás inget, western kalapot, bármit ami a vadnyugatra jellemző. Mi biztosan beöltözünk :)

 

Szükséges fizikai kondíció: A kirándulást normál és jó fizikummal rendelkező utasoknak ajánljuk, 3 éves kor felett. Minden résztvevő saját maga felel az egészségügyi állapotáért és, hogy a vidámparkban mire mer felülni, kipróbálni. Vannak extrémebb attrakciók, amik nem kisgyerekeknek valóak, itt általában magasság alapján döntenek a parkokban, hogy ki mehet és ki nem. Pánikbetegekenk és szívbetegenek nem javasoljuk az utazást. Extrém túlsúly esetén szintén nam ajánljuk a programot, mert ez esetben korlátozottan lehet attrakciókat használni.

Biztosítás:

Storno (útlemondási biztosítás út előtti baleset vagy betegség esetére): Az útlemondási biztosítást pedig születési dátum alapján pár ezer Ft-nyi költség. Az utazás foglalásakor igényelhető, út előtt már nem. Nagyon hasznos a storno biztosatás az út előtti időszakra, ha valaki nem tud eljönni az utazásra betegség vagy baleset esetén, mert ilyenkor a biztosító, ha igazolt az eset, megtéríti a részvételi díjat arányosan, amikor mi már nem tudjuk. 

Pontos ajánlatot kérjük, hogy e-mailben kérjen: laspalmerastravel@gmail.com

Cégünk erősen ajánlja valamely sport utasbiztosítás megkötését, egyéb esetben, akinek nincsen biztosítása egyéni felelősségre és költségre kell az orvosi ellátást inétézni.

Sport biztosítás ára: Kb. 900 Ft/fő/nap, gyerekeknek 18 éves korig fél áron.

 

Minden utasunk számára a következő poggyász szállítását biztosítjuk:

 
  • 1 db nagyméretű bőrönd/táska a csomagtérbe (maximum 15 kg/fő)
  • 1 db kézipoggyász utastérbe maximum 5 kg/fő
  • 1 db válltáska/retikül/laptoptáska, nyakpárna, takaró utastérbe nyugodtan jöhet
A csomagokat és a kézipoggyászokat mérlegeljük az autóbuszok kötlező tengelysúlymérése miatt!  Fejenként egy nagy méretű bőrönd/táska kerülhet a busz csomagterébe, melynek maximális tömege 15 kg lehet. Itt kérjük, kalkuláljátok bele, ha valaki visszafelé több kg, liter szuvenírt, italt szeretne hozni, ez esetben érdemes helyet hagyni a bőröndben. Plusz súlyt csak akkor tudunk elvinni, ha van üres hely a csomagtartóban és belefér a tengelysúly szabályozás szerinti súlyba, 10 Euro/kg díjért.

 


A programot szerzői jogok védik!

Az út min. 35 fő jelentkezése estén indul!