Horvátországi utazáshoz utasadatok leadás

 
Kedves Utasaink!
A horvátországi utazás határátlépéséhez az alábbi formanyomtatványban lévő adatok megadása szükséges az előzetes utaslista elkészítéséhez. Kérjük, hogy válasszák ki az Önök által foglalt turnust, majd egyesével legyenek kedvesek megadni az Utas adatokat, és a "Leadom gombra" kattintani. Minden Utasra külön kell kitölteni.
Fontos, hogy az útiokmánynak, kártyás személyi igazolványnak érvényesnek kell lennie az utazás ideje alatt. Ha időközben változás történik a leadott adatokban, kérjük jelezze irodánk felé.

A nyomtatványt legkésőbb indulás előtt 3 héttel legyenek kedvesek kitölteni.

 

Beutazás feltételi:

  • Aki felvette mindkét oltást és az oltás után eltelt 14 nap, nekik a zöld védettségi igazolvánnyal és a fehér oltási lappal, amin fel van tüntetve mindkét oltás dátuma, lehet utazni.
  • Akiknek nincs oltásuk, nekik EU által elfogadott, 48 óránál nem régebbi antigén gyorsteszttel lehet utazni. Ennek jelenlegi ára kb. 6500-8500 Ft.
  • Aki utazás előtt 180 nappal igazoltan átesett a fertőzésen, nekik hivatalos, hitelt érdemlő, pl orvosi dokumentumot kell erről bemutatni. (pl pozitív PCR-teszt erdményt elfogadnak, de antitest vizsgálatot nem)
  • A 12 év alatti kiskorúak mentesülnek a tesztelési és karantén-kötelezettség alól, amennyiben szüleik/felnőtt kísérőjük társaságában utaznak, és a szülők/kísérők rendelkeznek a fent előírt védettségi dokumentációval.

Aktuális napi beutazási feltételek: konzuliszolgalat.kormany.hu/europa-utazasi-tanacsok?horvatorszag

 

Hazafelé védettségi kártyával rendelkezőknek nincs karantén, akiknek nincs, nekik 10 nap. (várjuk ennek enyhítését)

 

Kedvező árú tesztelő helyek:

whitelab.hu/?gclid=Cj0KCQjwnueFBhChARIsAPu3YkSMrKYDhGnERnA4Pe6PoeyRHGeM6LVhoYzId84w_L_NjjfFYsF5WhwaAl6ZEALw_wcB

www.tesztallomas.hu

europeambulance.hu/

Határátlépéshez nyomtatvány