Horvátországi utazáshoz információk és utasadatok leadás

 
Kedves Utasaink!
A horvátországi utazás határátlépéséhez az alábbi formanyomtatványban lévő adatok megadása szükséges az előzetes utaslista elkészítéséhez. Kérjük, hogy válasszák ki az Önök által foglalt turnust, majd egyesével legyenek kedvesek megadni az Utas adatokat, és a "Leadom gombra" kattintani. Minden Utasra külön kell kitölteni.
Fontos, hogy az útiokmánynak, kártyás személyi igazolványnak érvényesnek kell lennie az utazás ideje alatt. Ha időközben változás történik a leadott adatokban, kérjük jelezze irodánk felé.

A nyomtatványt legkésőbb indulás előtt 1 héttel legyenek kedvesek kitölteni.

 

Beutazás feltételi:

  • Vagy EU-s digitális igazolvány (mindkét oltás megléte és az oltás érvényessége 1 év)
  • Vagy akiknek nincs oltásuk, nekik EU által elfogadott, 48 óránál nem régebbi antigén gyorsteszttel vagy 72 óránál nem régebbi PCR-teszttel lehet utazni. Antigén gyorstesztek jelenlegi ára kb. 6500-8500 Ft.
  • Vagy aki utazás előtt 365 nappal igazoltan átesett a fertőzésen, nekik hivatalos, hitelt érdemlő, pl orvosi dokumentumot kell erről bemutatni. (pl pozitív PCR-teszt eredményt elfogadnak, de antitest vizsgálatot nem)
  • A 12 év alatti kiskorúak mentesülnek a tesztelési és karantén-kötelezettség alól, amennyiben szüleik/felnőtt kísérőjük társaságában utaznak, és a szülők/kísérők rendelkeznek a fent előírt védettségi dokumentációval.

Aktuális napi beutazási feltételek: konzuliszolgalat.kormany.hu/europa-utazasi-tanacsok?horvatorszag

 

Kedvező árú tesztelő helyek:

whitelab.hu/?gclid=Cj0KCQjwnueFBhChARIsAPu3YkSMrKYDhGnERnA4Pe6PoeyRHGeM6LVhoYzId84w_L_NjjfFYsF5WhwaAl6ZEALw_wcB

www.tesztallomas.hu

europeambulance.hu/

Határátlépéshez nyomtatvány