Gyereknap az ausztriai Family parkban - 5490 Ft.

Ami Rátok vár! Adrenalin, Fantázia és Kaland!

2017. május. 28 (vasárnap)

Gyereknap alkalmával lepd meg gyermeked és magad vagy családodat egy szuper hétvégi programmal az ausztriai Family Parkba!

Próbáld ki Leonardo da Vinci repülőszerkezetét!

A Familypark Ausztria legnagyobb szabadidőparkjaként azt tűzte ki magának célul, hogy vendégeinek egy tökéletes kiránduló napot biztosítson. A "Szórakozást az egész családnak" mottóval törekszik arra, hogy élmények és attrakciók széles körét kínálja  minden korosztály számára. Gondoskodni akar arról, hogy aki belép a parkba, maga mögött hagyja a mindennapok gondjait, elfelejtse a stresszt és önfeledten merüljön el a Familypark fantáziavilágában. A Familypark ötletével egy olyan szórakoztató parkot akartak létrehozni, ami minden területen élményt nyújt a látogatóknak, legyen az vidámparki szórakozás, kulináris élvezetek, vagy séták élménye egy nagy parkban. Nagy hangsúlyt fektet a minőségi és biztonsági előírások legmagasabb szintű betartására. Minden évben új látnivalókat és attrakciókat létesít és folyamatosan továbbfejleszti a területet, hogy a Familypark élményét még vonzóbbá és lenyűgözőbbé tegye. Lépj be a fantázia és a kalandok birodalmába, ahol rengeteg attrakció vár rátok. Tavaly debütált a Leonardo da Vinci repülőszerkezete, ami a magasba repít. Sétáljatok az új Piazza Da Vinci téren a híres feltaláló és tudós Leonardo Da Vinci nyomdokaiban. Ha beszálltok az egyik repülőjébe, olyan szabadnak érzitek majd magatokat, mint egy madár, aki a levegőben köröz. A mozgatható szárnyak segítségével a repüléseteket magatok tudjátok irányítani. A 11 különböző vendéglátóipari egységben mindenki megtalálja a kedvérevalót. Az igen kedvelt klasszikus fogások mellett, minden vendéglőnek van egy sajátos étel- és italkínálata,  ami kapcsolódik az aktuális témavilághoz. Választhattok, hogy mit fogyasztotok el, egy házi készítésű hamburgert a Hafentaverne kikötői kocsmában, egy mediterrán nyársat rákocskákkal a Römerrestaurant vendéglőben vagy egy szaftos sertéssültet a Bauernschenke vendéglőben. Rövid pihenőkre hívnak a kávéházak, ahol sokféle kávékülönlegesség közül választhattok, fagyikelyhet vagy frissen sült Donut-sütit majszolhattok. A fűszerek az ételekben egyenesen saját veteményesükből kerülnek az étterem konyhájába. 

A Familypark egy olyan hely, ahol az öröm és a gondtalanság uralkodnak!

 

Program:

Indulás: 6:00-kor a Hősök teréről (Műcsarnok oldalában lévő parkoló).

Utazás Ausztriába rövid pihenővel. Érkezés a délelőtti órákban. A Familyparkban szabadprogram, mindenki egyénileg osztja be idejét. Hazaindulás este 6 órakor. Érkezés Budapestre az esti órákban.

Ár tartalmazza: utazást busszal, áfát, csoportvezetőt

Ár nem tartalmazza: helyszíni belépőt

3 éves kor alatt: a belépés ingyenes!

3-99 éves korig a csoportos belépő: € 18,5

(Kérjük utasainkat, hogy a 18,5 Eurot pontosan legyenek kedvesek hozni, mert nem biztos, hogy mindenkinek tudunk visszaadni a nagyobb pénzekből és a csoportos kedvezmény igénybevételéhez már a buszon össze kell szedni a belépő árát)

 

Tudnivalók: A kirándulásra kényelmes, szabadidős öltözéket, cipőt ajánlunk. Az attrakciók egyes részeinél esetleg vizesek is lehetünk!