Partycsobbanás a Zrce Beach-en vagy Csobbanás Baskán - Krk-sziget

2017.03.11 13:32

 

 

Nyerj egy buszos utazást  

 a Las Palmeras Tours Kft   jóvoltából!

Eredményhirdetés: 2017.05.31 szerda 

Kattints a képre, ahol meg tudod nézni a részletes programot

 

 

Játékszabályzat

 

1. A játék kezdése:  

A játék 2017.05.11 -től - 2017.05.31 szerda 20 óráig tart

 

 2. A játék szervezője

A játék szervezője  a Las Palmeras Tours Kft 

 

3. Nyeremény

1 db 1 főre szóló buszos utazás (Partycsobbanás a Zrce Beach-en vagy Csobbanás Baskán - Krk-sziget ) . A játékra  az oldal alján található űrlap kitöltésével lehet jelentkezni név és eamil cím megadás és a választott út kitöltésével A nyereményt a nyertes a Las Palmeras Tours Kft.-től előzetes e-mailes egyeztetés után kapja meg. Amennyiben a nyertes az e-mail értesítés ellenére egy héten belül nem jeletkezik, a nyereménye elveszik! Utólagos igény e miatt nem támasztható! A nyeremény készpénzre nem váltható át. 

 

4. A játékba kerülés feltételei és a játék szabályzata

A  játékba a felhasználó, regisztrációval (az ehhez szükséges adatok megadásával), továbbá a játékszabályzat és az adatvédelmi szabályzat elfogadásával kerülhet be.

A játékba regisztrálni a www.laspalmeraskft.com oldalán lehet. A felhasználó engedélyezi az email küldési lehetőséget, az űrlap kitöltése után menti a felhasználó email címét és nevét, ahol megjelenik a játékban való részvétel.  A játékos egyidejűleg feliratkozik a Las Palmeras Tours Kft. hírlevelére, ahonnan egyébként bármikor leíratkozhat.

 

A nyereményjátékba egy személy csak egyszer regisztrálhat!

Többszörös regisztráció esetén a Szervezőnek jogában áll a felhasználó összes regisztrációját törölni, és ezzel a felhasználót végérvényesen kizárni a nyereményjátékból és a sorsolásból. A játékban nem vehetnek részt a Las Palmeras Tours Kft munkatársai és hozzátartozói.

 

 5. Részvételi feltételek

A nyereményjátékban kizárólag azon 18. életévüket betöltött magyar állampolgárok vehetnek részt, akik a nyereményjáték meghirdetett időtartama alatt önkéntesen regisztrálnak. Az eredményhirdetésen azok vesznek részt, akik elfogadták jelen játékszabályzatot valamint a részvételi feltételeknek minden tekintetben megfelelnek. A regisztrációval a résztvevő előzetes hozzájárulását adja ahhoz, hogy a Szervező a promóciós oldalán a teljes nevét nyilvánosságra hozza, valamint hogy részére ajánlatokat küldjön az általa megadott e-mail címre!

 

2017.05.11.

Las Palmeras Tours Kft

 

Nyereményjáték regisztráció

Játssz és nyerj egy buszos utazást a Las Palmeras Tours Kft jóvoltából!

Vélemények, hozzászólások