Partycsobbanás a Zrce Beach-en!!! - A nyár legnagyobb bulija

 

 2017. július 29-30.

23 990 Ft/fő

 

Fiatal vagy? Esetleg "csak" fiatalos? Nem vagy fiatal, de szereted a fiatalos hangulatot?

Bulizzunk együtt a horvát Ibizának elnevezett Zrce Beach-en! A sors valamiért ezt a strandot szemelte ki és itt hozta létre az egyik legvonzóbb, egész nyáron 0-24 órában tomboló buli paradicsomát.

 

Erre a szigetre azért járnak a fiatalok, hogy teljesen kivetkőzzenek magukból a szó eredeti és átvitt értelmében egyaránt- hazafelé már visszaváltoznak üzletkötőkké, bankosokká, marketingesekké, stb. de mi élünk a jeligével: „ami ott történik, az ott is marad” :) :)

 

Csatlakozz Te is a facebook eseményhez: www.facebook.com/events/623486404522179/

 

 

 

Program:

Szombat hajnali órákban jófej csoportvezetőnk vár Rátok és 4:00-kor indulunk Budapestről a Hősök teréről autóbuszunkkal, valamint a 24 órás bulizáshoz szükséges lendülettel, jókedvvel  J. A csapathoz csatlakozhattok még Pest előtt Szegeden, Kecskeméten és Pest után Székesfehérváron, Siófokon, és Nagykanizsán. Nem kell ide semmi különös, csak egy fürdőruci, mobil, egy nyári ruha és némi készpénzt és mehet a tenger-party.

Utunk Magyarországról Horvátországba, Zágráb irányába majd délebbre, a mediterrán Pag sziget felé tart. Pag Horvátország 5. legnagyobb szigete és az ország egy védett övezetében található. Az autópálya elhagyása után áthajtunk a Velebit hegységet átszelő hágón és utazunk a tengerpart irányába. A szigeten már a bulikedv megalapozás érdekében egy pálinkával üdvözlünk mindenkit, és a csoportvezetőtöktől érdekes infokat és hasznos tanácsokat hallhattok. A szigeten végighaladva közelítjük meg a BULI BEACH-et.

Érkezni Zrce Beachre a kora délutáni órákban fogunk, majd bikiniket, fürdőnadrágokat fel és napközben strandolunk-élvezzük a forróságot és a kék tenger hűsítő hullámait.

A Zrce beach kék zászlós minősítéssel rendelkezik, ami annyit jelent, hogy nagyon tiszta a tenger vize. A strand apró kavicsos strand és a szolgáltatások minősége a magasabb kategóriába tartozik. Lehetőségünk van wake board, bungee jumping, jet-ski, banán, röplabdapálya és szinte a teljes tengeri beach-es repertoár kipróbálására.

A bulik, az ún AFTER BEACH Party-k már délután elkezdődnek, ahová a belépés ingyenes!!! Délután csinos lányok és helyes fiúk csalogatnak be Titeket a Zrce Beach és Horvátország legmenőbb clubbjaiba. És akik már nagyon felhevültek, azoknak a medencében lévő asztaloknál iszogathatnak.

Széleskörű, nemzeti és egzotikus étel és italkínálatból valamint több klub és szórakozó hely között válogathatunk napközben és az éjszaka folyamán.

4 nagy klub (Aquarius, Papaya, Kalypso, Noa) gondoskodik a party hangulatról már délután 16:00-tól egészen hajnalig-tehát kifulladásig J

Papaya: Egzotikus stílusával csábítja a szórakozni vágyókat.  Területre még nagyobb, mint az Aquariusé és a mozgáskoordinációban élen járó táncos hölgyek és urak itt sem fognak elmaradni. Bár, étterem, csúszda, habparty és minden ami emlékezetessé teheti az éjszakánkat- persze ez függ az elfogyasztott alkohol mennyiségétől J J

Noa: A legújabb partyhely, mediterrán stílusában 2011-ben adtak át. Részben a tengerre épült ahol bárok, yacht kikötő, saját medence, gyorséttermek és minden egyéb partyfelszerelés megtalálható. Nem is folytatnánk tovább, ezt az életérzést meg kell tapasztalni.

Aquarius: Hatalmas buli tömeg fog tombolni csak ebben a klubhelységben. Az Aquariusban party medence, buborék party, gogo táncos lányok és izmos pasik között fokozhatjuk az élvezeteket.

Kalypso: A legelsőként épített partyhely a beachen. Különböző zenei stílusokkal, de leginkább a house a jellemző. Gyakoriak a Mrs és Mr. versenyek ahol Te is megmutathatod mennyire vagy bevállalós a nemzetközi porondon :)

A délutáni bikinis beach partyk után, egy gyors tusolás a parton, majd az esti szett (ruci, rövidnaci) magunkra öltésé és vacsi után már kezdődhet is a NIGHT PARTY…. A bulik a parton hajnali 6-ig tartanak és jelige, hogy mindent bele! A többit Rátok bízzuk!

Fájó szívvel és a koktélok okozta utóhatásával a busznál várunk mindenkit épségben és indulunk haza reggel 6:00-kor. Alvás a buszon. Budapestre érkezés a vasárnap délutáni órákban.

 

Ne felejtsd el, csak rajtad múlik, miként gondolsz vissza a nyárra!

Ár tartalmazza: utazást turista busszal, csoportvezetőt, szervezési díjat, áfát és egy „túlélő csomagot” (hazafelé útra fejenként egy db. Algoflexet, C-vitamint)

Biztosítás külön köthető és biztosítással rendelkezni kötelező: tengerparti komplex csoportos kedvezményes biztosítás kb. 900 Ft/fő a teljes útra (jelentkezéskor a születési dátumokat kérjük megadni a biztosítás kötéshez)

 

Fontos tudnivalók, technikai információk:

 

Strand felszereltsége:

 • nyilvános mosdók, wc-k (néhol fizetősek is lehetnek)
 • tusolók
 • napernyők, napágyak (ezek elég drágák, így javaslunk törölközőt, szivacsot hozni)
 • Információs pont
 • Elsősegély és életmentő állomás
 • Boltok
 • Éttermek
 • Klubbok, bárok, discok

Infok, költségek:

A napközbeni After Beach partik és a strand ingyenesek, és éjfélig a belépés a szórakozó helyekre ingyemes, de az éjszakai partikba éjfél után belépőt kell venni. Egy belépővel az összes parti hely látogatható. A belépő ára kb. 60 – 130 kuna (kb 2500 – 5000 Ft)

Helyi fizetőeszköz a horvát kuna.

1 kuna kb. 40 Ft.

Pénzváltást még itthon javaslunk!

Árak tekintetében az itthoni áraktól picit magasabbra számíthatunk.

Tipp: Bulik alkalmával mindig legyen elérhető helyen a biztosítási kötvényed, és esetleg egy mobil, hogy szükség vagy segítség esetén telefonálni tudj! Személyi igazolványodra és pénzedre mindig nagyon figyelj!

 

Szükséges felszerelés:

 • Érvényes személyi igazolvány, melynek kapcsán megkérünk mindenkit, hogy a bulik ideje alatt is gondosan vigyázzunk, hogy el ne hagyjuk. (utazni csak megfelelő útiokmánnyal, személyivel vagy útlevéllel lehet)
 • A kényelmes utazás érdekében javasoljuk, hogy hozzatok nyakpárnát és a kistakarót a buszra, amit a buszban tudtok hagyni napközben.
 • Feltöltött mobiltelefon, pénz, biztosítási kötvény
 • Szendvicsek, innivaló
 • A buszban büfét működtetünk, tehát van lehetőség ásványvíz, üdítő, sör fogyasztására.
 • Strand felszerelés, bikini, fürdő nadrág, papucs, kalap, naptej, törölköző és egy könnyed esti ruha, party felszerelés
 • Javaslunk még kistáskát hozni, melyben a szükséges strandfelszerelés van összekészítve, mert a buszba a program alatt visszajárkálni nem lehet, mert a sofőröknek a szigorú szabályozások miatt pihenő időre kell menniük, a buszt mozgatni nem szabad. A csoportvezető az After Partyk után egy rövid időre kinyitja a buszt és be lehet pakolni az estére nem kellő cuccokat. Egyéb időpontban nincs lehetőség a buszba a visszajárkálásra.
 • Visszafele útra a másnaposság, fejfájás ellen bevált készítmények

 

Nyilatkozat:

 • 18 éven aluliak csak szülői engedéllyel jelentkezhetnek
 • Biztosítás megkötése kötelező
 • Minden résztvevő saját maga felel az egészségügyi állapotáért
 • Kérünk mindenkit az alkoholfogyasztás tekintetében a mértékletességet szem előtt tartani
 • Kérünk mindenkit a találkozási időpont betartására, várakozási idő maximum 20 perc.
 • Súlyos alkoholos befolyásoltság vagy agresszív, sértő magatartás, deviancia, másokkal szembeni szélsőséges viselkedés esetén a csoportvezetőnek joga van megtagadni a buszra való felszállást hazainduláskor, és ez estben a résztvevőnek saját magának kell gondoskodnia a hazajutásról
 • Az esetlegesen buszan okozott károkat meg kell téríteni

A Zrce Beach party pogramját követve a változás jogát fenntartjuk! Az utat 35 főtől indítjuk!

 


 FOGLALÁS 

 

 

Vélemények, hozzászólások