Kvarner-öböl gyöngyszeme - non stop csobbanás Baskán a Krk-szigeten

1. turnus: 2017. június 30 - július 2-ig

Tarts velünk egy rövid nyaralásra, hétvégére, a horvátországi Kvarner-öböl gyöngyszemére, a Krk-szigeten fekvő fenséges strandra, Baskára!

9 990 Ft/fő Akciósan!

NINCS REGISZTRÁCIÓS DÍJ, INGYENES TRANSZFER SZEGEDRŐL ÉS KECSKEMÉTRŐL!!!

 

 

Program:

Indulunk pénteken 23:00-kor Budapest - Hősök tere – Műcsarnok oldalában lévő parkolóból. Csatlakozhattok még a csoporthoz az alábbi helyeken: Székesfehérvár, Siófok, Nagykanizsa, Szeged, Kecskemét

Éjszaka folyamatosan utazunk Horvátországon keresztöl, rövid pihenőkkel. Reggel egy hosszabb kávé szünet után a Tito híd felé tartunk. Külön élmény a szigetre való átjutás. A Krk-szigetre vezető Tito híd páratlan élményt nyújt, csodálatos kilátással, az átjuták után egy rövid fotószünetet tartunk és a szigeten végighaladva érdekes történeteket hallhatunk a vezetőnktől.

Baska az egyik leggyönyörűbb úticél Krk szigetén. A város egy nyugodt kis völgyben terül el, szőlőültetvényekkel, olíva bokrokkal, és virágzó rekettyével körülvéve, a háttérben a festői szépségű Velebit hegység és Prvić szigetecskéje látható, amely úgy tűnik, mintha védelmezné az 1800 méter hosszú partot, melyet joggal neveznek az Adriai-tenger egyik gyöngyszemének.

A Baskába látogatók élvezhetik a régi városrész által nyújtott rengeteg turistalátványosságot. Mint minden jellegzetes dalmát település, Baska is megőrizte jellegzetes mediterrán hangulatát szűk utcácskáival, házaival, melyek szorosan egymás mellé épültek. A baskai nyári teraszokon különféle szórakoztató programok várják. A mediterrán város autentikus atmoszférája, körbevéve a kristálykék tengerrel, a szigetekkel és a mediterrán növényzettel, Baskát ideális nyaralási helyszínné teszi.

Sekély víze miatt különösen alkalmas gyermekek és úszni nem tudók számára is. 1999-ben elnyerte a kiváló minőségű európai strandok kék zászlaját.

Az egész napot a szabad strandon töltjük, a Vela Plazan, napozással, fürdőzéssel, vízi sportolással, de kikapcsolódásként, akinek kedve van meglátogathatja a település ódon belvárosát, vagy múlathatja az időt egy-egy hangulatos étterem vagy koktélbár teraszán is.

Ha már kellően lebarnultunk és feltöltődtünk a tenger látványával, hazaindulás előtt még egy kellemes nyárestét tölthetünk el Baskán, szép nyári szombatunkat megkoronázva. Sétálhatunk a város középkori hangulatú utcáin, a kikötőben megcsodálhatjuk a mai modern vitorlásokat és jachtokat, esetleg egy ízletes helyi vacsorával búcsúzhatunk el a szigettől.

Hazaindulás kb. 21:00-kor, visszaérkezés a reggeli órákban.

(A hazaindulás időpontja esetleg rossz idő esetén változhat.)

 

Éppen ezért Baškát minden olyan utasunknak ajánljuk - legyen az kisgyermekes család, sportkedvelő baráti társaság, szórakozni vágyó emberek -, akik nyári hétvégéjüket, szabadidejüket színvonalas, de mégis eredeti hangulatú helyen szeretnék eltölteni.

 

Ár tartalmazza: utazást turista busszal, csoportvezetőt (idegenvezető nincs, mert szabadprogram van), adót, Áfát.

Tudnivalók: A kényelmes utazás érdekében javaslunk nyakpárnát és kistakarót a buszra hozni, melyet a buszban lehet hagyni napközben. Javaslunk még egy kistáskát hozni, amiben a szükséges strandfelszerelés van összekészítve, mert a buszba a sofőrök pihenőideje miatt napközben nincs lehetőség a visszajárkálásra. A parton fizetős zuhanyzók találhatóak.

Fizetőeszköz: horvát kuna, előzetes pénzváltást javaslunk

Felhívjuk Kedves Utasaink figyelmét, hogy a baskai csobbanás alatt más irodáktól eltérően nálunk a sofőröknek irodánk szállást bérel, így a pihenő idejüket alatt a sofőrök aludni tudnak, hogy frissen tudjanak a csobbas után visszaindulni, és nem a melegben töltik a napjukat ébren! Ez nagyon fontos a biztonságos utazás érdekében! (A baskai drága árak mellett a sofőr szállás nélkül kb. 800 Ft-tal kevesebb részvételi díjat jelentene utasonként, de irodánk a szervezést így látja megfelelően)

 

Tengerparti biztosítás külön köthető: kb. 1120 Ft/teljes út

 

A változás jogát fenntartjuk! Az utazást 35 főtől indítjuk.

 


 FOGLALÁS 

 

Vélemények, hozzászólások