Rólunk

Tapasztalt csapatunk minden részletre kiterjedő figyelmet szentel arra, hogy az eredmény az Ön igényeinek maximálisan megfeleljen. Kérjük, böngéssze weboldalunkat ajánlott utazásainkról szóló bővebb információért. Forduljon bátran kérdéseivel, észrevételeivel munkatársainkhoz!

Személyes konzultációra kérjük, lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken.

 

Munkatársak:

Szalai Edit - Ügyvezető igazgató

2006-ban Informatika szakon szoftverüzemeltetőként végzett. 2010-ben a Szegedi Tudományegyetem Természettudományi és Informatikai Karán, mint fizikus diplomázott. 2006-ban angol nyelvből komplex nyelvizsgát tett. Budapesten fizikusként tevékenykedett, majd egy direct marketing cég gazdasági ügyeit intézte. 2012-ben megalapította a Las Palmeras utazási irodát. Jelenleg a bosznia piramiskutatási projectet koordinálja, szabadidejében tudományos témákkal foglalkozik.

 

 

Iliyan - Bolgár partnerünk

Iliyan jelnetős tapasztalattal rendelkező szakember a turisztikában, eredetileg kertészmérnök. Fő területe Bulgária - Napospart, a nyári szezon alatt folyamatos kinttartózkodásásval segíti az utasokat a nap 24 órájában. " Ilyian mindent megold"

 

 

Túravezetőnk - Ede

Ede hobbija és munkája is a túravezetés, a dinamikus és extrém terepet kedveli, fő területe Bosznia-Hercegovina, Horvátország és Görögország, de ezen kívül más Európai utakon is találkozhatunk vele. Szívesen vezet rafting csoportokat és extrém túrákat. Ede 5 évig élt Írországban, így angol nyelvtudása tökéletes, felsőfokú üzleti nyelvvizsgával rendelkezik. Eredeti szakmája marketing ügyintéző - logisztikus.

 


Európai idegenvezetőnk - Zoli - " Mr. Jolly Joker"

Zoli nagy tudású idegenvezetőnk, aki nagyon sok utazásunkon részt vesz. Szegeden a Katedra Alapítványi Szakképző Iskolában óradó, emellett szabadidejében szívesen tölti idejét barátaival. Kellemes humora sokakban örök emlékként marad meg. Fő területe Európa (Erdély, Olaszország, Ausztria, Csehország, Görögország, stb.) egyaránt vezet történelmi körutakat és pihenős-nyári programokat egyaránt.

 

Ügyfélkapcsolati manager - Médea

Médeának nagy tapasztalata van az idegenforgalomban, már több, mint 10 éve a turizmusban dolgozik. Jelenleg, mint ügyfélkapcsolati manager segíti a céget. Azonban hétvégente gyakorta találkozhatunk vele, mint csoportvezető külföldi desztinációkban. Fő érdeklődési köre a történelem, művészetek. Szabadidejében gyakran fejleszti tudását, szívesen olvas könyveket.

 

 

A fiúk bolgárként, de magyarul beszélve a lehető legjobban átadják bulgáriái tudásukat, a bolgár életérzést. Andrey Bulgáriában főállású, nagytudású idegenvezető, Dobrijan pedig alkalmilag Nessebarban kalauzolja az odalátogatókat.

 

 

Alkalmi csoportvezetőnk - Zsolt

Zsolt történelmi műveltsége szinte bármilyen országban hasznára válik a csoportjainknak, de fő területe a Balkán és Olasz desztinációk. Zsolt közismert jómodoráról és segítőkész hozzáállásáról bármely helyzetben, örömmel foglakozik emberekkel. Szabadidejében motorozik, kedveli az extrém sportokat.

 

Buszos partnerünk - Tibi

Tibor sokéves tapasztalata sokat segít az utak kivitelezésében, sokszor maga is részt vesz az utazásokon.

 

 

Zsuzsa

  Zsuzsa nagy szakmai hozzáértésével felügyeli tevékenységünket.