Nyári vidámparki kalandok

2020. augusztus 23 (vasárnap) - 1 nap

 

 13 990 Ft/fő + helyszínen fizetendő belépő a vidámparkba

Legyelország zöld zóna, nincs karantén és korlátozás hazajövetelkor

Gondolkoztál már azon, milyen egy tökéletes nap?
A kicsik és nagyon számára is biztos, hogy egész napos szórakozással telne. Ha bármit megtehetnének, kipróbálnák a legnagyobb vízi és szárazföldi csúszdákat, vonatvezetést, hintáznának, fürdenének, hullámvasutaznának, és vidámparkozással töltenék az időt egy igazi fantázia világban.

A lengyelországi Vajdaságban működik az ország legnagyobb amerikai stílusú vízi és vidámparkja, mely felejthetetlen élményt tartogat az egész családnak.


Gyertek, és fedezzétek fel velünk Energylandiát, az extrém vidámparkot, mely garantálja, hogy egyetlen percig sem fogtok unatkozni!

Ajánljuk minden korosztály számára: gyermekek, tizenévesek és vidám felnőttek számára is.

Ez az a hely, amiért érdemes buszra szállni, mert olyan élményeket tartogat, amit itthon nem kapsz meg.

 

Részletes program:

 

Utazás - Egész napos boldog sikítozás a vidámparkban!

Augusztus 23-án (vasárnap) hajnali órákban, 3:00-kor indulunk Málnával a busszal Budapestről, Üllői út 110. - OMV Benzinkút elől (Népliget oldala), hogy minél előbb odaérjünk, és az egész nap rendelkezésre álljon a szórakozásra. A csapathoz Pest előtt még csatlakozhattok Szegeden és Kecskeméten is.

Folyamatos utazás rövid pihenőkkel Szlovákián keresztül, Lengyelországba. Délelőtti órákban meg is érkezünk a 2018-ban nyílt vidámparkhoz, ahol a belépést követően az egész napot itt tölthetitek. Csoportvezetőnk mindenkinek segít a jegyek megvételében, majd irány a szórakozás!

 

EnergyLandia egy gyönyörű, festői környezetben található, összesen kb. 40 hektár területen helyezkedik el. Jelenleg itt található Európa egyik legnagyobb hullámvasút parkja. Van köztük vízi csobbanós, gyors, 6x átpördülős, áztatós, csónakos pálya is és az extrém 142 km/h-val száguldó Hyperion. Ezen kívül maja és viking hullámvasút, Forma1, szabadesőtorony, aszték hinta, a kicsiknek jeep szafari, dzsungel túra, kincskereső sziget, különféle csúszdák… csak győzzünk majd válogatni! A szélsőséges extrém kalandoktól kezdve a családi programokon keresztül a kisgyerekek körhintájáig, minden tematikus díszítéssel és elrendezéssel lett kialakítva, a minél teljesebb élmény érdekében.

Szabadprogram keretén belül lehet majd válogatni a park területén található attrakciós zónákból. 

Ízelítőképp:

  • kisgyerek zóna (kisautó drift, kisvasutak, óriáskerék, körhinta, jeep safari, jeges csúszda)
  • családi zóna (sárkány vasút, planetárium, dzsungel túra, anakonda csúszda, dodgem, atlantisz világa)
  • extrém zóna (extrém hullámvasutak, szabadesőtorony, űrkilövő, aszték hinta stb.)
  • vízi park (trópusi szigetként kialakított kb. 10 hektárnyi területen medencék, csúszda park, fürődfelszerelést hozzatok!!!)
  • interaktív zóna (arcfestés, kincsvadászat, szerencsekerék, kalóz játszótér, autóverseny stb)
  • show zóna (piramis 7D mozi, western show, kalózkaland, cirkusz, tűz és extrém showk)

Info: A park terültén vannak wc-k, öltözők, ivóvíz kutak, csomagmegőrzők, ATM, elsősegély pont.


Az egész napot a parkban töltjük. Büfék, éttermek találhatóak a területen, így étkezésre, vacsorázásra is itt lesz lehetőség.

Ha már kellőképp feltöltődtünk adrenalinnal, és megvan a kellő mennyiségű fotó a családi albumba jóleső fáradtsággal, megkezdjük utunkat hazafelé.

Érkezés Budapestre az éjszakai órákban.

 

 

Ár tartalmazza: teljes útiköltséget turista busszal, csoportvezető-idegenvezetőt, szervezési díjat, áfát


 

Ár nem tartalmazza: A helyszíni belépőt az Energylandiába, melyet a kiírás szerint Zlotyiban szükséges hozni. (belépőárak tájékoztató jellegűek, változhatnak)

  • Normál belépő 140 cm felett: 139 Zlotyi/fő,  
  • 140 cm alatti gyerekeknek és 65 év felett: 89 Zlotyi a belépő
  • Szülinapos gyerekeknek 1 Zlotyi 
 

INFO: A vidámparkokban kizárólag Zlotyiban, készpénzben fogadják el a belépő árát, és nem egész összegekre jön ki. Az előzetes itthoni pénzváltáskor pedig valószínőleg nem fogunk apró Zlotyikat kapni a pénzváltóban, ezért a csoportvezetőink a parkok kasszáinál mindenkinek segítenek megvásárolni a jegyeket.

(A belépőjegy megvásárlásával az összes játékot korlátozás nélkül lehet használni ahányszor csak akarjátok, a park ajánlott a kicsiknek is, 3 éves kortól látogatható)

1 Zlotyi (kb 78 Ft)

 

Fizetési feltételek:

Egyösszegben:  foglalást követő 2 napon belül

Hasznos tudnivalók az utazáshoz:

Úti okmány: utazáskor érvényes, kártyás személyi igazolvány

/ha ismerős 18 éven aluli gyerkőcöt hoztok és nem saját :), akkor egy sima kézzel írt igazolás is elég, hogy a szülők elengedik/

Valuta: Hivatalos fizetőeszköz a lengyel Zlotyi. Előzetes pénzváltás szükséges itthon, mert kint már csak Zlotyiban lehet a belépőt megvenni, más pénznemben nem.  1 Zlotyi kb 78 Ft.

Ajánlott életkor: 3 - 65 éves korig. (3 éves kor alatt nem ajánlott)

Öltözék, felszerelés: Sportcipő. Kényelmes, réteges öltözék, ami nem baj, ha esetleg koszos vagy vizes lesz az attrakciók alatt. :) Fürdőruha, standfelszerelés, aki a vidámpark vízipark részét is szeretné kipróbálni. Hasznos kellék lehet a kis hátizsák a vidámparkba, amiben napközben a szükséges dolgokat lehet vinni.

Étel, ital: A gyerekek végett, és a várható sok szaladgálásból kiindulva javaslunk ásványvizet, szendvicset, csokit hozni az útra. (buszon működik ital büfé) A vidámparkban számos vendéglátó működik.

Szükséges fizikai kondíció: A kirándulást normál és jó fizikummal rendelkező utasoknak ajánljuk, 3 éves kor felett. Minden résztvevő saját maga felel az egészségügyi állapotáért és, hogy a vidámparkban mire mer felülni, kipróbálni. Vannak extrémebb attrakciók, amik nem kisgyerekeknek valóak, itt általában magasság alapján döntenek a parkokban, hogy ki mehet és ki nem.

Biztosítás: Biztosítás külön köthető nálunk, pontos születési dátum megadásával. Cégünk erősen ajánlja valamely sport utasbiztosítás megkötését. Kb. 750 Ft/fő/nap, gyerekeknek 18 éves korig fél áron. 


A programot szerzői jogok védik!

Az út min. 35 fő jelentkezése estén indul!